MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nfs-need-for-speed-unbound-porsche-911-nahled.jpg

Need for Speed 2022: Všetko, čo zatiaľ vieme

Arkádová pretekárska séria Need for Speed má tento rok doraziť s ďalším pokračovaním, ktoré by sa podľa zatiaľ nepotvrdených informácií malo inšpirovať oboma Underground dielmi a snáď aj priniesť do série nové nápady, ktoré značka Need for Speed zúfalo potrebuje. Všetko, čo zatiaľ o novom Need for Speed, ktoré by malo vyjsť v roku 2022, vieme (alebo aspoň predpokladáme), nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/need-for-speed-hot-pursuit-remastered-nahled.jpg

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (RECENZIA) – Návrat do minulosti s pedálom na podlahe

Prostredníctvom Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ožíva jeden z najúspešnejších titulov v hernej sérii Need for Speed pod taktovkou Criterion Games. Britské štúdio si na pomoc navyše opäť privolalo vývojárov zo Stellar Entertainment a po vydarenej prerábke pretekárskej divočiny Burnout Paradise si vzali na paškál cenami ovenčené Need for Speed: Hot Pursuit. Na to, či titul nestratil na kvalite a relevantnosti aj po dekáde od svojho vydania a ako sa v jeho prípade prejavil prívlastok „remaster“, sme sa pozreli v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/need-for-speed-payback-logosmall.jpg

Need for Speed Payback (RECENZIA) – umierajúca legenda

Need for Speed Payback od Electronic Arts nepreukázal osvoje slávne meno a namiesto skvelých arkádových pretekov je jeho hlavným menovateľom okaté ponúkanie mikrotransakcií a hlúpy príbeh s ešte hlúpejšími protagonistami. Či hre napriek tomu dať šancu, alebo sa jej radšej vyhnúť oblúkom, sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NFS-banner-small.png

Need for Speed - verzia pre PC vychádza už 17. 3. 2016

Presne 17. 3. 2016 vyšiel ďalší diel legendárnej série Need for Speed. Jasný titul, ktorý nesmie chýbať v zbierke žiadneho milovníka pretekárskych hier. Nové NFS ponúka pôsobivú grafiku kombinovanú s báječnou hrateľnosťou. Viac v našom článku. Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info