AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/skull-and-bones-logo_1.jpg

Skull & Bones (RECENZIE – Súhrn)

Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov je poznať nespokojnosť. Ako sa hra podarila aj aký nový obsah autori pripravujú, jednoducho všetko, čo o pirátskom dobrodružstve Skull & Bones potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-codename-hexe-logo.jpg

Assassin's Creed Codename Hexe – Všetko, čo vieme

Prezentácia Ubisoft Forward 2022 okrem iného oslávila 15. výročie značky Assassin's Creed a pri tej príležitosti tvorcovia predstavili niekoľko titulov z tejto série, na ktorých momentálne pracujú. Jedným z nich je aj hra ukrývajúca sa pod názvom Assassin's Creed Codename Hexe, ktorá by podľa prvotných informácií mala vybočovať zo zavedených koľají ostatných titulov v sérii. Čo zatiaľ o temne vyzerajúcom AC: Codename Hexe vieme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-logo.jpg

Anno 1800 (NOVINKY) – Annoversary Update a ďalšie info

Prvý diel úspešnej série budovateľských stratégií Anno vyšiel pred viac ako 20 rokmi a odvtedy sme mohli utvárať národy v rôznych historických dobách, ale aj v budúcnosti. V titule Anno 1800 od štúdia Blue Byte zavítame späť do histórie, konkrétne do 19. storočia a na vlastnej koži prežijeme úsvit priemyselného veku. Všetko, čo by vás mohlo zaujímať, vrátane informácií o najnovšej konzolovej edícii, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avatar-frontiers-of-pandora-logo.jpg

Avatar: Frontiers of Pandora (RECENZIE – Súhrn)

Na filmovom plátne je Avatar ako doma, v hernom svete ide ale o úplného zelen... nováčika. Akčná adventúra Avatar: Frontiers of Pandora od štúdia Massive Entertainment však na snímky Avatar a Avatar: Cesta vody Jamesa Camerona príbehovo nadväzuje. Aj Frontiers of Pandora vás zavedie na prekrásnu, ale smrteľne nebezpečnú planétu Pandora, kde sa v koži členky národa Na'vi musíte postaviť ľudskej armáde RDA. Všetko, čo o Avatar: Frontiers of Pandora potrebujete vedieť, vrátane toho, ako hra dopadla v recenziách, zistíte v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-settlers-new-alies-cover-nahled.jpg

The Settlers: New Allies – Všetko, čo vieme

Slávna strategická séria The Settlers sa po rokoch pokúsila vrátiť na scénu. Reboot série sa však nestretával s optimálnym vývojom čo sa nevyhnutne prejavilo aj na výslednej kvalite. Čo môžete od The Settlers: New Allies od štúdia Ubisoft Düsseldorf čakať, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-mirage-info-key-art-thumb.jpg

Assassin's Creed Mirage (RECENZIE – Súhrn)

Séria Assassin's Creed sa od egyptského dielu Origins vydala smerom k open-world RPG a mnohým hráčom chýbajú pôvodné uzavretejšie akčné adventúry, ktoré neponúkali také rozľahlé svety a viac sa sústreďovali na zakrádanie. Spoločnosť Ubisoft im vychádza v ústrety v podobe projektu Mirage. Čo o ňom vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-outlaws-nahled.jpg

Star Wars Outlaws – Všetko, čo vieme

Švédske štúdio Massive Entertainment v spolupráci s vydavateľskou spoločnosťou Ubisoft vyvíja open-world akčnú adventúru Star Wars Outlaws, v ktorej sa vžijeme do mladej zlodejky a zažijeme známe univerzum z trochu inej perspektívy. Čo všetko o očakávanej hre zatiaľ vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhala-dawn-of-ragnarok-dlc-recenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (RECENZIA) – Po stopách ohnivých obrov

Už viac ako rok uplynul od vydania pôvodného titulu Assassin’s Creed Valhalla, ale vývojári sa oň stále starajú a pripravujú preň nový obsah. Po dvoch rozšíreniach ukazujúcich osudy hlavného protagonistu v Írsku a Francúzsku sa teraz v rámci DLC Dawn of Ragnarök dozvieme viac z mytologickej odnože ako Praotec Ódin. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six extraction-recenze-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction (RECENZIA) – Amerika v úzkych

Kooperačných hier vychádza v súčasnosti skutočne veľa. Originalita je tým pádom len málokedy ich silným prvkom, takže často veľmi rýchlo zapadnú a už si na nich spomenie len tá najvernejšia fanúšikovská základňa, ktorá v nej nechala svoje srdce. Kooperačné FPS Rainbow Six Extraction sa na prvý pohľad tvári ako ďalšia tuctovka. Čo v skutočnosti ponúka, aké sú jej klady a oveľa viac vám povie naša recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-infinity-special-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Infinity: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIE)

Séria akčných adventúr, neskôr akčných RPG Assassin's Creed už má na konte viac ako desiatku titulov, ktoré nás previedli históriou ľudstva od egyptského staroveku po britskú priemyselnú revolúciu. Teraz to vyzerá, že sa vydavateľ série Ubisoft rozhodol pre iný postup – v rámci jednej hry sa vydávať spoznávať rôzne dejinné míľniky, ktoré boli ovplyvnené tajnou vojnou medzi asasínmi a templármi. Čo môžeme očakávať od Assassin's Creed Infinity?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-7-spekulace-logo-thumbnail.jpg

Far Cry 7: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIA)

Že vyjde Far Cry 7, je isté podobne ako to, že zajtra ráno vyjde slnko. Dlhoročná a nutné dodať aj úspešná séria Ubisoftu síce v posledných rokoch nijako výrazne neexceluje u hráčov ani novinárov, ale vždy ide o spoľahlivý zdroj kvalitnej akčnej zábavy v otvorenom svete. Vyzerá to však tak, že hráči volajúci po väčších zmenách sa konečne dočkajú, aj keď možno nie tak, ako by si priali. Čo o Far Cry 7 zatiaľ hovoria neoficiálne zdroje, sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beyond-good-and-evil-2-special-thumnail.jpg

Beyond Good and Evil 2: gameplay, príbeh a ďalšie info

Úchvatný svet hry Beyond Good and Evil mohli hráči spoznať už v roku 2003, kedy ho pod hlavičkou spoločnosti Ubisoft vytvoril tím pod vedením Michela Ancela a Sébastiena Morina. Podarená a nápaditá akčná adventúra vtedy nadchla množstvo hráčov, ktorí tak ocenili prácu na druhej časti, ktorej vydanie je však stále v nedohľadne. Čo o preďalekej a pestrofarebnej galaxii zatiaľ vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mario-rabbids-sparks-of-hope-cover-thumbnail.jpg

Mario + Rabbids: Sparks of Hope: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Mario, princezná Peach a Luigi sa spolu so svojimi bláznivými králičími alter egami vydávajú na ďalšiu misiu. Po záchrane Hríbikového kráľovstva v Mario + Rabbids: Kingdom Battle sa v ďalšom crossoveri Nintendo postavičiek a Ubisoft králikov vydávame rovno do vesmíru odvrátiť zničenie galaxie a zachrániť magické stvorenia Sparks. Všetko, čo potrebujete o Mario + Rabbids: Sparks of Hope vedieť, nájdete v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-recenze-anton-castillo-diego-nahled.jpg

Far Cry 6 (RECENZIA) – Revolucionárom na vlastnej koži

Ďalší ostrov odtrhnutý od okolitého sveta, ďalšia nová hlavná postava a ďalší magor na čele národa, ktorému sľúbili prosperitu, ale namiesto toho drie biedu s núdzou. Inak povedané, ďalší diel série Far Cry. Najnovší prírastok do tejto dlhoročnej značky je skutočne v mnohom podobný predchádzajúcim dielom a opäť stavia na voľnomyšlienkársku hrateľnosť v obrovskom otvorenom svete, v niektorých veciach je však iný, a dokonca aj lepší. V čom? To zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six-extraction-special-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Rainbow Six Extraction je na kooperáciu orientovaná taktická FPS, ktorá vznikla z obľúbenej FPS Rainbow Six Siege, v ktorej sa najskôr objavila ako dočasný režim PvE. Na jej vývoji pracuje Ubisoft Montreal, zatiaľ čo vydavateľom je Ubisoft. Primárnym rozdielom medzi oboma titulmi má byť zameranie, tentoraz sa totiž budete stretávať hlavne s monštrami ovládanými umelou inteligenciou. Čo ďalšie o Rainbow Six Extraction vieme, si prečítate v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-dlc-wrath-of-the-druids-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini RECENZE) – Kelti vs. Vikingovia

Od vydania Assassin's Creed Valhalla v novembri už ubehla pomerne dlhá doba, počas ktorej ste mali dostatok času ovládnuť brehy Anglicka. Teraz sa už ako uznávaný náčelník, prípadne náčelníčka, klanu Raven môžete vydať za novými výzvami. Prvá z nich sa nachádza v Írsku, kde sa v rámci príbehového DLC Wrath of the Druids zapletiete do boja proti starodávnemu keltskému zoskupeniu druidov. Poďte sa s nami vydať na prieskum zeleného ostrova v našej mini recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-vse-co-vime-castilo-diego-zaporak-nahled.jpg

Far Cry 6: season pass, HW nároky, dátum vydania a ďalšie info

Far Cry patrí medzi najúspešnejšie značky francúzskeho vydavateľstva Ubisoft, a hoci neprešla v posledných rokoch takou premenou ako napríklad sesterská séria Assassin's Creed, šiesty diel tejto open world FPS prináša niekoľko noviniek. Vo Far Cry 6 sa pozrieme do novej oblasti inšpirovanej súčasnou Kubou a pokúsime sa zvrhnúť neľútostného diktátora. A to všetko pochopiteľne v mene zábavnej sandboxovej hrateľnosti. Všetko, čo potrebujete o Far Cry 6 vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-sands-of-time-remake-key-art-nahled.jpg

Prince of Persia: The Sands of Time remake vyjde na začiatku roka 2021 (OZNÁMENIE)

V posledných dňoch internetom kolovali leaky, ktoré v podstate potvrdzovali, že sa chystá návrat legendy z roku 2003. Bezmenný princ z Perzie sa vracia, ale nepôjde o pokračovanie pôvodnej trilógie, ako sa mohlo jednu dobu zdať, namiesto toho sa v prerábke znovu vrátime v čase a pozrieme sa na začiatky mladého princa. Oznámenie prišlo na štvrtkovej akcii Ubisoft Forward – na začiatku roka sa dočkáme remaku Prince of Persia: The Sands of Time.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/immortals-fenyx-rising-recenze-kyklop-nahled.jpg

Immortals Fenyx Rising (RECENZIA) – Grécka mytológia, ako ju ešte nepoznáte

Ubisoft je (pre mnohých neslávne) známy tým, že neustále vydáva ďalšie a ďalšie pokračovanie svojich sérií a do inovácií sa veľmi nehrnie. Aj preto bolo príjemným prekvapením minuloročné oznámenie akčného RPG Immortals Fenyx Rising, vtedy ešte pod názvom Gods and Monsters. Za hrou stoja vývojári z Ubisoft Québec, ktorí pred dvoma rokmi vytvorili Assassin's Creed Odyssey, majú tak nielen skúsenosti s tvorbou akčných RPG, pýšia sa tiež starostlivo naštudovanou grécku mytológiu. Nezišli však autori nakoniec z cesty a nie je Immortals Fenyx Rising len hravejšie vyzerajúcou kopírkou série Assassin's Creed? Nielen to sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií