Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASROCK Fatal1ty Z97X Killer

Zobraziť katalóg
ASROCK Fatal1ty Z97X Killer
3,3 3 hodnotení
Základná doska Intel Z97, 3x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, Killer GLAN, D-Sub, VGA, DVI, HDMI, COM port, 7.1ch audio, ATX, sc1150
Kód:  AS031c2 Produktové číslo:  Z97X Killer Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Fatal1ty Z97X Killer

Špičková doska pre najnáročnejších hráčov

Extrémna herná základná doska sa socketom 1150 pre najnáročnejších počítačových nadšencov. Zbrusu nový chipset Intel Z97 prináša podporu procesorov Core piatej generácie Intel Haswell pre socket 1150. Výbava dosky obsahuje všetky moderné technológie - prítomné sú tri PCI Express 3.0 sloty pre grafické karty s podporou zapojenia až troch grafických kariet v režime SLI a CrossFireX, 6 SATA III konektorov, USB 3.0, pamäte DDR3 (až do frekvencie 3200 + MHz) a UEFI BIOS. Prítomný HDMI konektor podporuje súčasné najmodernejšie rozlíšenie 4K (3840 × 2160)

Ponúkne len to najlepšie

Kvalitné počúvanie audia na integrovanej zvukovej karte Purity Sound 2 zaistia vysoko kvalitné ELNA audio kondenzátory, ktoré redukujú šum v prehrávanom zvuku. Garanciu stability zaručuje použitie najkvalitnejších materiálov a technológia Super Alloy, vďaka ktorej je zvýšená vodivosť a redukované parazitné kapacity spojov na základnej doske. Na zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti je doska vybavená výhradne platinovými kondenzátormi Nichicon 12K Platinum Caps a osemfázovým digitálnym napájaním Digi Power.

 

Hranie bez lagov

Špecialitou vo vonkajšom rozhraní je tzv. Fatal1ty Mouse Port . Ide o klasický USB 2.0 port určený na pripojenie hernej myši, ktorý je obsluhovaný unikátnou technológiou umožňujúcou nastavovanie frekvencie od 125 po 1000 Hz, čo napomáha profesionálnym hráčom dosahovať uhladenejšie hranie a rýchlejšie odozvy. Sieťová karta Killer E2200 od spoločnosti Qualcomm Atheros prináša na vaše online hranie len tú najvyššiu rýchlosť a v porovnaní so štandardnými riešeniami hlavne extra nízku odozvu.

Pokročilé softvérové funkcie

Medzi dodávaný softvér patrí utilita A-Tuning, pomocou ktorej môžete dosku pretaktovať a plne ovládať všetky jej funkcie ako XFast RAM a XFast LAN na urýchlenie operačnej pamäte a sieťovej komunikácie. Najzaujímavejšia je ale podpora domáceho cloudu, kedy pomocou aplikácie pre inteligentné telefóny môžete svoj počítač nielen zapnúť, ale aj vzdialene ovládať a pristupovať k súborom a aplikáciám.

M.2 socket

Ďalšou prednosťou daného modelu je moderné rozhranie M.2 pre rýchle SSD disky, ktoré sľubuje až o 67 % vyššiu rýchlosť ako štandardné SATA 3.0 pripojenie. Doska je pripravená na inštaláciu diskov v piatich obvyklých veľkostiach. K dispozícii je aj konektor rozhrania SATA express.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASROCK Fatal1ty Z97X Killer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty Z97X Killer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z97X-Mörder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z97X-Mörder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK Fatal1ty Z97X Killer.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií