Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Rapture

ASUS AiO ET1612 Touch

Zobraziť katalóg
ASUS AiO ET1612 Touch
All In One PC 15.6 "LED 1366x768 Touch Screen, Intel Celeron 847, Intel HD Graphic, RAM 2GB DDR3, 320GB 5400 otáčok, WiFi, GLAN, USB 3.0, HDMI, webkamera, reproduktory, klávesnica, myš, Windows 7 Home Premium 64-bit
Kód:  TA083f Produktové číslo:  ET1612IUTS-B016B Stránky výrobcu

ASUS AiO ET1612 Touch

Štýlový počítač zabalený do tela monitora, ktorý dobre vyzerá a funguje ešte lepšie. Dômyselne vybraný hardvér spotrebováva menej energie než klasické stolné počítače a konštrukcia all-in-one PC vám na pracovisku ušetrí veľa miesta . Nemenej dôležitá je tiež nadpriemerná spoľahlivosť, aby ste pri práci mohli byť maximálne efektívny. Počítač možno tiež pomocou VESA uchytenie pripevniť na stenu a nie je tak problém ho umiestniť takmer v akejkoľvek miestnosti.

Dostatočne veľký 15,6 "dotykový displej disponuje detailným rozlíšením 1366 x 768 pixelov , Podsvietenie je riešené modernými a úspornými LED diódami a navyše je jeho povrch matný , Takže nehrozí rušivé odlesky znepríjemňujúce prácu s počítačom. Vďaka kompaktným rozmerom a dotykovej vrstve sa skvele hodí pre použitie v knižniciach, bankách, na recepciách, ale aj v domácnostiach.

Základom počítača sú tranzistory v kremíkovom čipe z dielní Intelu. Procesor Intel Celeron 847 patrí do rodiny Sandy Bridge , Ktorá vyniká vysokým výkonom, malou spotrebou as tým spojeným malým zahrievaním. Dve fyzická jadrá tikajú na frekvencii 1,1 GHz a disponujú dostatkom výkonu pre všetky bežné aplikácie. Súčasťou procesora je aj integrované grafické jadro Intel HD Graphics, ktoré je stavané na akceleráciu videí alebo grafického prostredia operačného systému.

Pre vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru spoločne s mikrofónom. Na zadnej strane počítača nechýba ani sériové COM porty ani digitálny HDMI a analógový VGA výstup pre pripojenie obrazu k monitoru alebo televízii. K internetu si počítač pripojíte cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi. Súčasťou balenia je klávesnica a myš a ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez USB porty, medzi ktorými nechýba ani moderné a rýchle USB 3.0.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Windows 7 Home Premium Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" (39,62 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Home Premium Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" (39,62 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
17 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1023 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Desktop Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
407,4 mm Hotovo!
Výška
336,6 mm Hotovo!
Hĺbka
42,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky All In One PC Asus
» Všetky All in One Dotykové PC
» Všetky Domáce PC a Multimediálne PC
» Všetky All in One PC a All in One Dotykové PC
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS AiO ET1612 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS AiO ET1612 Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS AiO ET1612 Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS AiO ET1612 Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS AiO ET1612 Touch.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií