AD homeoffice PET

ASUS DSL-N66U

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-N66U
4,5 33 hodnotení
VDSL2 modem 802.11a/b/g/n až 900Mbps, Dual-Band, 1x WAN + 1x DSL WAN, ADSL Annex B, 4x GLAN, 2x USB, FTP + Tlačový server
Kód:  NM022p3 Produktové číslo:  DSL-N66U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-N66U

Dvojjadrový procesor
Asuswrt a AiCloud aplikácia vám uľahčí prácu so sieťou a sprístupňovanie súborov
Dva v jednom s technológiami Ethernet WAN a DSL WAN
P2P pripojenie podporujúce až 300 000 súbežných dátových relácií
Wireless-N900 gigabitový modemový router
Ide o aktuálne najrýchlejší modemový router s podporou pripojenia VDSL. Modemový router DSL-N66U pracuje v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz a využíva dva procesory na dosiahnutie optimálneho výpočtového výkonu zaručujúceho rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie.
Dva porty WAN pre DSL a Ethernet zdvojnásobujú možnosti voľby
Router DSL-N66U má dva porty WAN, ktoré mu umožňujú byť využívaný ako samostatný router, keď práve nepracuje ako routerový modem ADSL / VDSL.
AiCloud - Synchronizácia. Sprístupňovanie. Prehrávanie.
Váš svet na dosah ruky
Ide o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, sprístupňovanie, streaming a prístup k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek.
Dvojpásmový Wireless-N900 gigabitový modemový router
Pridajte do svojej siete externé úložisko, tlačiarne a ďalšie zariadenia
Pripojte externé úložisko, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších zariadení s podporou USB a pomocou sprístupňovania prostriedkov naprieč sieťou exponenciálne navýšte svoju produktivitu.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
900 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
Typ
VDSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
900 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Typ

Typ
VDSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, moje VDSL pripojení je má výstup v RJ45, ale jestli dobře vidím, tak na obrázku modemu v popisu je pripojení internetu do modemu v RJ11, místo RJ45, jak se to dá prosím nejlépe technicky vyresit, dekuji za odpověď Legeza

Diskusia a poradňa k ASUS DSL-N66U
Príslušenstvo pre ASUS DSL-N66U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-N66U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-N66U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-N66U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DSL-N66U.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií