Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ASUS M11BB

Zobraziť katalóg
ASUS M11BB
5 2 hodnotení
Počítač AMD A4-6300, RAM 4GB, AMD Radeon HD8370D, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, HDMI, DVI, USB 3.0, SPDIF, 8ch audio, čítačka kariet 6 v 1, bez operačného systému
Kód:  TA226c5h5 Produktové číslo:  M11BB-RU001D Stránky výrobcu

ASUS M11BB

Stolné počítače ASUS odrážajú tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichú prevádzku, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú množstvo náročných testov, ktoré dopredu odhalia najmenší problém. Každodenná zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Poriadny svalovec


Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS M11BB nezľakne ani náročnejšieho nasadenia. S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programami si poradí procesor AMD A4-6300. Jeho dve jadrá atakujú v Turbo režime fantastickú hodnotu 3,9 GHz. Integrovaný grafický čip AMD Radeon HD8370D vás očarí počas pohodového sledovania Full HD videa. Pokiaľ príde čas na konzumáciu pokročilých hier, slot PCI-Express na silnú grafickú kartu čaká na jej osadenie. Okrem sily vás bude sprevádzať aj jasný zvuk prostredníctvom technológie SonicMaster.

Tým to nekončí ...


Na pevný disk s peknou kapacitou 1 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet aj rozhranie USB 3.0. Znateľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Tento cenovo výhodný model vám dáva voľnú ruku vo výbere operačného systému. V našej ponuke nájdete napríklad veľmi obľúbený systém Microsoft Windows 7 alebo Microsoft Windows 8.1 s novým intuitívnym rozhraním. Šikovný čip EPU od ASUSu starostlivo stráži spotrebu a sledovaním zaťaženia procesora dokáže znížiť odber energie až o 40 %.

ASUS WebStorage

Cloudové úložisko s kapacitou 32 GB na tri roky zadarmo vám dovolí pristupovať k svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS M11BB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS M11BB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS M11BB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS M11BB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS M11BB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií