Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový
5 3 hodnotení
Tablet PC - Intel Core i5 4200 Haswell (základňa) + Intel Z2560 (tabliet), multidotykový IPS 11,6 "LED 1920x1080, RAM 4GB (RAM 2GB tabliet), Intel HD Graphics 4400, HDD 500GB 5400 otáčok (16GB eMMC tabliet), WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, 2x Webkamera, micro HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, ochranné puzdro, Windows 8 - zadarmo upgrade na Windows 10 (Android 4.2 tabliet)
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NA121h3 Produktové číslo:  TX201LA-CQ004H Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový Predaj skončil

ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový

Spoločnosť ASUS prichádza s ďalším revolučným kúskom patriacim do jej rodiny Transformer. ASUS Transformer Book Trio je však viac než len tenký a štýlový ultrabook - sú to totiž tri počítače v jednom. Stačí odpojiť 11,6 "displej a získate tak nielen ľahký a výkonný tablet , ale tiež silný počítačový základ ukrytý v klávesnici, ktorý ľahko pripojíte k externému monitoru a môžete ho využívať ako samostatný počítač. Ak sa teda nemôžete rozhodnúť, čo za typ počítača si kúpiť, alebo sa ss ním chcete podeliť s celou rodinou, ASUS Transformer Book Trio je pre vás perfektnou voľbou.

Maximálne množstvo detailov


ASUS Transformer Book je špičkový naozaj vo všetkých smeroch a tak ani displej nepostihli žiadne kompromisy a ponúka len to najlepšie. 11,6 "uhlopriečka s extrémne jemným rozlíšením FullHD a IPS panel sú perfektné pre všetky multimediálne aktivity. Hranie hier, sledovanie filmov alebo len relaxácie pri surfovaní na internete tak prinesú ešte intenzívnejšie zážitky ako kedykoľvek predtým.

Nezmeškajte žiaden moment


Vďaka kamerám na zadnej i prednej strane už nikdy nezmeškáte ten správny a neopakovateľný moment.

Zadná kamera s rozlíšením 5 MPx a automatickým zaostrovaním je ideálny pre fotografovanie, zatiaľ čo predná webkamera schopná nahrávať video v HD rozlíšení 720p sa 30 snímkami za sekundu sa postará o plynulé video konverzácie s priateľmi a rodinou.

Všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete


Spoločne s počítačom nájdete v balení tiež množstvo ďalšieho hodnotného príslušenstva. Nechýba kvalitné a štýlové puzdro, ktoré zariadenie ochráni proti poškodeniu.

Špeciálny adaptér * s redukciou z USB na ethernet port vám umožní sa k internetu pripojiť, aj keď nebudete v dosahu siete Wi-Fi a pomocou micro HDMI / mini DisplayPort port adaptéra si obraz pripojíte k HDTV alebo monitore.

* Adaptér nie je súčasťou balenia

Dvojnásobná zábava


Prepínanie medzi systémom Microsoft Windows 8 a Google Android 4.2 je jednoduchšie, ako sa môže zdať. Stlačte dedikované Trio tlačidlo a systém sa v priebehu okamihu prepne.

Žiadne zložité nastavovanie, či inštalácie špeciálnych programov. ASUS Transformer Book Trio vám skrátka ponúkne to najlepšie z oboch operačných systémov, ktoré medzi sebou navyše môžu zdieľať dáta.

Prelomová dotyková vrstva


Displej počítača ASUS je ??vybavený prelomovú technológiou pre snímanie dotykov, ktorá dokáže zaznamenať dotyk až o 33% menšia ako u iných zariadení. Či už budete používať Android alebo Windows, Transformer Book Trio vaše prsty bude sledovať s maximálnou precíznosťou. V dokovacia základni navyše nechýba ani touchpad s podporou gest.

SonicMaster


Všetko hneď znie inak a hlavne lepšie s technológiou ASUS SonicMaster. Basy sú bohatšie, frekvenčný odozvy širšie a vokály a dialógy zrozumiteľnejšie. Hudba, filmy alebo hry - tie všetky benefitujú zo zvukovej mágie SonicMaster a vy si tak užijete multimediálnu zábavu naozaj naplno.

Zvuk zo všetkých strán


Zabudovanými stereo reproduktormi nie je vybavený len tabliet, ale nájdeme ich aj priamo v dokovacej základni. Výsledkom je tak šokujúca zvuková kvalita, či už počúvate čokoľvek.

AudioWizard


S počítačom ASUS Transformer Book Trio si užijete vždy iba toho najprecíznejšieho zvukového podania. Utilita ASUS AudioWizard automaticky upraví zvuková nastavenie podľa toho, čo práve počúvate.

Dva procesory


Unikátny dizajn tri v jednom je možný iba pri použití dvojice procesorov. V oboch prípadoch za jej výrobou stojí firma Intel, čo je zárukou vysokého výkonu pri minimálnej spotrebe.
Pri používaní Windows časti na scénu prichádza Intel Core 4. generácie v ultra úspornej verzii. Tabletovú časť má potom na starosť dvojjadrový Intel Atom.

Android po celý deň


Vďaka nadpriemernej efektivite oboch procesorov a dvojicu batérií ako v tablete, tak v základni, dosahuje výdrž na jedno nabitie viac ako príjemných hodnôt.

Pri práci vo Windows 8 sa pohybuje až okolo 5 hodín. To isté platí aj v prípade tabletu, ten je však možné pripojiť k základni a získať ďalších 8 hodín - celkovo tak nebudete potrebovať nabíjačku neuveriteľných 13 hodín.

Pripojenie novej generácie


ASUS Transformer Book Trio dokáže komunikovať so super rýchlymi USB 3.0 úložisku v oboch prípadoch jeho používanie - ako ultrabook či tablet. Prenosové rýchlosti sú oproti USB 2.0 až desaťnásobné a technológie USB Charger + nabije vaše mobilné prístroje dvakrát tak rýchlejšie.

Cloudové úložisko zadarmo


Ukladajte si vaše dáta do cloudových úložísk ASUS WebStorage. Ako darček od firmy ASUS totiž získate celých 32 GB na dobu jedného roka zdarma. K vašim dátam budete mať prístup odkiaľkoľvek, kde je pripojenie k internetu, môžete streamovať videá, hudbu alebo súbory zdieľať s ostatnými.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 430 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,7 kg Hotovo!

Rozhranie

Dátové
Micro USB Hotovo!
Grafické výstupy
Micro HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
305 mm Hotovo!
Maximálna výška
23,6 mm Hotovo!
Hĺbka
193,78 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Trio TX201LA Metall CQ004H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Trio TX201LA Metall CQ004H.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií