AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS TUF B450-PRO GAMING
5 26 hodnotení
Základná doska AMD B450, socket AMD AM4, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x8, 3× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  ACB45h Produktové číslo:  90MB10C0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Základná doska formátu ATX ASUS TUF B450-PRO GAMING je vybavená modernou päticou AM4 a čipovou sadou AMD B450. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu AMD Ryzen. Doska je osadená prvotriednymi súčiastkami, ktoré spĺňajú armádne štandardy a prechádza radom prísnych záťažových testov na serverovej úrovni. Tešiť sa môžete aj na najmodernejšie M.2 sloty a najrýchlejšie USB porty.

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF B450-PRO GAMING

  • Podpora procesorov AMD Ryzen
  • Komponenty triedy TUF garantujú maximálne stabilnú prevádzku aj počas pretaktovania
  • Aplikácia Fan Xpert 4+ ovláda systémové ventilátory
  • Predmontovaný kryt IO
  • Ochrana pred elektrostatickým výbojom ESD Guards
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Prémiové súčiastky ASUS TUF B450-PRO GAMING armádnej úrovne

Bezkonkurenčná kombinácia komponentov TUF armádnej úrovne, ochrany TUF Protection a spolupráca TUF Gaming Alliance znamená, že si môžete byť istí, že váš herný PC bude vždy pripravený na maximálny výkon.


Prispôsobiteľné chladenie ASUS TUF B450-PRO GAMING

Vďaka systému Fan Xpert 4 môžete ovládať systémové ventilátory na základe vstupov z niekoľkých tepelných zdrojov. Fan Xpert 4 môže byť napríklad nastavený tak, aby otáčal systémové ventilátory podľa teploty GPU.

ASUS TUF B450M-PLUS GAMING

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Pevný slot pre GPU

SafeSlot je slot PCIe prepracovaný spoločnosťou ASUS tak, aby poskytoval špičkovú retenciu a odolnosť proti ulomeniu. Slot bol vyrobený v jedinom výrobnom kroku s využitím nového procesu vstrekovania plastov pre upevnenie slotu k ochrannému kovu.Výsledkom je odolnejší slot, ktorý je následne pevne ukotvený k doske plošnými spojmi pomocou ďalších spájkovacích bodov.


Herné audio ASUS TUF B450-PRO GAMING

Inteligentný dizajn a prémiový hardvér vytvára najlepšiu kvalitu zvuku, akú ste kedy zažili! Oddelené vrstvy pre ľavý a pravý kanál chránia kvalitu citlivých zvukových signálov.S tromi predvoľbami – Aerial, Soundscape a Tactical – pre rôzne herné žánre, budete mať v každej hre výraznú výhodu.

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie je tiež možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak neobyčajného vizuálneho zážitku, ktorý pozorovateľa uchváti. 

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1200A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x8
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus TUF Gaming Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:


» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ide niekomu doska s Ryzen 3600 bez problemov? dik

Dobry den, je moznost si k tejto doske pozicat starsi AM4 cpu, aby som mohol updatovat bios sam? Kedze ste zrusili sluzbu update biosu/

Dobry den, prosim Vas funguje Ryzen R5 3600 na tejto doske po aktualizacii na najnovsi Bios bez problemov ? Myslim tym, ze staci update, dat dokopy PC zapnut a fungovat? lebo katastrofa co citam a ze ake su problemy s tym. PC nenabootuje a podobne. Dik

Dobry, dal by sa kupit tato zakladna doska s biosom pre ryzen 5 3600x?

Aka verzia BIOSu je tam nahrata? Pytam sa pretoze to chcem kupit spolu s Ryzen 5 3600

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či podporuje AMD Ryzen 7 3800x a či aj windows 11?

zdravím potřebuji přesně návod na f_pannel zapojeni děkuji nechci vaše návody který mě hodi na web rad bych chtěl přesný návod na tento stejný model

Dobrý den chci se zeptat jaké RAM DDR4 mě doporučíte na tuhle základovou desku děkuji za odpověď

bude se mi zapínat pc s procesorem ryzen 5 2600?

nvme disk a jeho zapojeni .. prosim o radu pri zapojeni do m2 slotu me disk prestane nacitat sata konektory 5a6 a pri zapojeni do druheho slotu jedou vsechny konektory sata ale zase nejede zadny dalsi pci-e slot krome toho ve kterem je graficka karta.. da se to nejak resit ? i kdyby si disk vzal 4pci linky nemuze me to prece vzit vsechny pci-e sloty na desce ? kde delam chybu ?

123...
Diskusia a poradňa k ASUS TUF B450-PRO GAMING
Príslušenstvo pre ASUS TUF B450-PRO GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF B450-PRO GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF B450-PRO GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF B450-PRO GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF B450-PRO GAMING.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií