Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AXAGON EE25-PW PURE WHITE

Zobraziť katalóg
AXAGON EE25-PW PURE WHITE
4,5 131 hodnotení
Externý box – pre 2.5" SATA disky, USB 2.0, biely
Kód:  AG200c4 Produktové číslo:  EE25-PW Stránky výrobcu

AXAGON EE25-PW PURE WHITE

Ultraľahký a tenký, plastový, externý box AXAGON EE25-PW PUREbox v bielom vyhotovení je určený pre 2.5" pevné disky. Decentný a čistý dizajn boxu je inšpirovaný tvarmi inteligentných telefónov a elegantne tak doplní vaše mobilné zariadenie. Jednoduchú montáž pevného disku a automatickú inštaláciu zvládne úplne každý.

Pre pripojenie k počítaču slúži bežne rozšírené rozhranie USB 2.0, z ktorého sa disk aj napája, takže je ideálnym i pre použitie na cestách s notebookom či iným mobilným zariadením. Box môžete pripájať počas prevádzky počítača a u bežne používaných operačných systémov nie je nutné inštalovať žiadne ovládače. O pripojení a o činnosti disku vás informuje modrá LED dióda.

Montáž i demontáž skrine je veľmi jednoduchá. Horné čelo je zasunuté do drážok v dolnom čele a je spoľahlivo zaistené dvoma skrutkami. Disk sa pripája priamo na SATA konektor základnej dosky a po uzavretí boxu je veľmi dobre zafixovaný, a to bez potreby skrutkovania. Pre trvalú inštaláciu disku v boxe je vhodné zaistiť disk pribalenými skrutkami.


Vstupné rozhranie:
1× USB 2.0

Podpora zariadenia:
Porty: 1× SATA
Formát: 2.5" HDD, SSD

Napájanie:
po USB zbernici


Vlastnosti:
Plne kompatibilný s USB 2.0 a spätne kompatibilný s USB 1.1. Podpora prenosových rýchlostí 12/480 Mbit/s (full/high speed)
Podpora 2.5" SATA III/II/I diskov výšky max. 9,5 mm všetkých kapacít
Vyhovuje Serial ATA 2.0 špecifikácii (SATA/300), prenosové rýchlosti až 3 Gb/s (300 MB / s) 
Vyhovuje Serial ATA 1.0 špecifikácii (SATA/150), prenosovej rýchlosti až 1,5 Gb/s (150 MB/s) 
Celková priepustnosť/prenosová rýchlosť boxu je daná použitým USB 2.0 rozhraním (teor. 480 Mbit/s) 
Možnosť pripojenia zariadenia počas prevádzky vďaka podpore Hot Plug.
Plná podpora plug and play 
Pripojenie cez USB mini B female konektor 
USB 2.0 kábel USB type a male/USB mini B male dĺžky 60 cm je súčasťou balenia 
Napájanie po USB zbernici 
Modrá LED dióda indikujúca pripojenie k USB portu počítača (trvalým svitom) a prenos dát (blikaním)


Ďalšie údaje:
Kompaktné rozmery 134 × 85 × 15 mm
Hmotnosť externého boxu iba 55 g (bez USB káblu a disku)

Podporované operačné systémy:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1 a novšie, Windows Server 2003/2008/2012 a novšie (podporované všetky 32- i 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.x a vyššie, Linux s jadrom 2.6.x a vyššie
Pozn.: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa celkom automaticky. Žiadne iné ovládače nie je nutné inštalovať a nie sú ani k dispozícii.

Balenie obsahuje:
Externý box bielej farby, biely USB kábel dĺžky 60 cm, montážne skrutky, samolepiacu vodivú penu a záslepky, tlačený inštalačný návod

Parametre a špecifikácia

Maximálna hrúbka disku
9,5 mm Hotovo!
Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 2.0 Hotovo!

Podporované disky

Maximálna hrúbka disku
9,5 mm Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 2.0 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je k boxu komplet příslušenství , nebo je třeba něco dokoupit abych po vyjmutí Hdd s notebooku měl kompletní externí HDD? Díky za odpověď

Dobrý den,koupil jsem si tento box pro HDD 2,5" 120GB a potřebuji tento disc pro nahrávání na set top box. HDD disc se s obyčejnou redukcí HDD to SATA chová normálně, ale v okamžiku, kdy vložím HDD disc do jakéhokoliv boxu, HDD se ani k set top boxu nepřihlásí, anebo je tak pomalý, až se "seká". V set top boxu je rozhraní 2.0 USB, proto volím vždy 2.0 USB BOX a podotýkám, že už je to třetí HDD box, který mi ve spojení se set top boxem nefunguje. Naopak, když HDD vyjmu z boxu a připojím k set top boxu pouze pomocí obyčejné redukce, vše "šlape" perfektně. Už nevím, co mám koupit? Děkuji za pomoc.

dobry den chci se zeptat jestli se da na to nahravat tv dekuju

chtěl bych se zeptat jestli bude fungovat s tímto diskem Odkaz do neznáma

Dobrý den, nedávno jsem si u Vás koupila externí box na disk "AXAGON EE25-PW PURE WHITE" s domněním, že je na všechny typy disků s interním rozhraním SATA. Po rozbalení a pokusu vložit můj disk do boxu jsem zjistila, že se tam nevejde. Jak rozměrově, tak i připojením. Můj disk je WD3200BEVT-22ZCT0. Rozměry švh=7x0,9x10cm. Prosím tedy o radu jak dále postupovat. Lze rozbalené zboží vrátit? A případně jaký jiný box byste mi doporučili. Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Pavla Fantyšová

Diskusia a poradňa k AXAGON EE25-PW PURE WHITE
Príslušenstvo pre AXAGON EE25-PW PURE WHITE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON EE25-PW PURE WHITE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON EE25-PW PURE weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON EE25-PW PURE weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGON EE25-PW PURE WHITE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií