Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beats by Dr.Dre Solo 2 čierna

Zobraziť katalóg
Beats by Dr.Dre Solo 2 čierna
4,6 37 hodnotení
Slúchadlá skladacie, kompaktné On Ear prevedenie, s mikrofónom, titánová konštrukcia meniča
Kód:  MON301l80 Produktové číslo:  MH8W2ZM/A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats by Dr.Dre Solo 2 čierna

Najpopulárnejšie slúchadlá Beats boli kompletne prepracované zvnútra aj navonok. S vylepšenou akustikou vám model Solo 2 umožní cítiť vašu hudbu so širším rozsahom zvuku a väčšou čírosťou. Aerodynamické, ľahké a odolné, tieto kompaktné slúchadlá sú komfortnejšie, než kedykoľvek predtým. Vezmite si so sebou svoju hudbu kamkoľvek s novými Solo 2.

Pocíťte nový druh zvuku


Ponorte sa do emocionálneho zvuku skúseností. Solo 2 majú dynamickejšie a širšie spektrum zvuku, čírosť, ktorá vás prenesie bližšie k tomu, čo umelec chcel, aby ste počuli. Bez ohľadu na to, čo práve počúvate, so Solo 2 pocítite väčšiu vernosť zvuku.

Vlastné pohodlie


Všetko začína stredom flexibilného hlavového mostu a pokračuje cez rám slúchadiel, ktorý je zahnutý ako ešte nikdy predtým, čo vám dáva s novými Solo 2 pocit skvelého komfortu. Mušle boli ergonomicky tvarované tak, aby zodpovedali tomuto komfortnému dizajnu a podali tak zvuk čo najlepšie. Na záver - prvotriedny materiál mušlí pomáha odvádzať teplo a minimalizuje únik zvuku.

Aerodynamický dizajn


Solo 2 sa môžu pochváliť aerodynamickou estetikou s plynulými krivkami a skrutkami, ktoré nie je vidieť. Dôležité rozhodnutia v oblasti strojárstva a výberu materiálu vytvorili ešte odolnejšie slúchadlá, ktoré sú vybavené pre ešte širšie použitie. Vďaka ľahkému skladaniu sú tieto prémiové slúchadlá pripravené pre život na cestách.

Bez nutnosti dosahu vášho zariadenia


Prevezmite kontrolu. S farebne zladeným káblom RemoteTalk ™ môžete preskakovať skladby, kontrolovať hlasitosť a prijímať hovory bez toho, aby ste museli mať v ruke vaše zariadenie (kompatibilné so zariadeniami iOS).

Obsah balenia:
Slúchadlá Solo2
Kábel RemoteTalk ™
Puzdro na prenášanie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tyto sluchátka na Android ?

Jsou tyto sluchátka bezdrátová? Jdou připojit k iPhone 7plu? Děkuji za odpověď

Jsou propojitelna s počítačem, který není od Applu?

Jdou tyto sluchátka spojit s androidem 4.4.2 ? Kdyžtak jak? Děkuji

Je to opravdu tak?

Diskusia a poradňa k Beats by Dr.Dre Solo 2 čierna
Príslušenstvo pre Beats by Dr.Dre Solo 2 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats by Dr.Dre Solo 2 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo 2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo 2 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats by Dr. Dre Solo Black 2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií