AD homeoffice AD homeoffice

BEKO WMB 71242 PTLA

Zobraziť katalóg
BEKO WMB 71242 PTLA
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 7kg, 1200ot./min., 16 programov, program BabyProtect, Eco Clean 20, technológie AquaFusion, PET funkcie odstránenie zvieracej srsti, elektronické vyváženie náplne, systém automatického riadenia spotreby vody, odložený štart 0-24hod.
Kód:  FAP1250f03 Produktové číslo:  WMB71242PTLA Stránky výrobcu
BEKO WMB 71242 PTLA Predaj skončil

BEKO WMB 71242 PTLA

BEKO WMB 71242 PTLA je moderným a komfortným pomocníkom v boji proti špinavému bielizni.Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka umožní vyprať až 7 kg bielizne naraz. S hĺbkou 54 cm je táto práčka vhodná aj do menších priestorov. Práčka je vybavená systémom Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálnym režimemem je tiež PET program určený všetkým, ktorí majú doma miláčikov. 

Práčka disponuje 16 unikátnymi programy dômyselne navrhnutými tak, aby bolo dokonale postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Nespornou výhodou je možnosť odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Všetky nastavenia sa zobrazuje na LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu, kontrola vyváženosti náplne v bubne. Vďaka nízkej hlučnosti sa jedná o veľmi tichý spotrebič. Preto sa môžete počas prania nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti.

Špičkový spotrebič patrí do energetickej triedy A ++ a spotrebuje len 49 litrov vody pri jednom pracom cykle. To predstavuje úsporné a efektívne riešenie pre vašej domácnosť.

Doplňujúce informácie:

Pracie programy:
bavlna
bavlna Eco
BabyProtect
mix 40
denné pranie
refresh
vlna
tmavé bielizeň
košeľa
syntetika
ručné pranie
Odstreďovanie + vypúšťanie
self Clean
Xpress Super Short

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMB 71242 PTLA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMB 71242 PTLA.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií