Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BFG GTX280 OCX

Zobraziť katalóg
BFG GTX280 OCX
Grafická karta 1GB DDR3 (2400MHz), NVIDIA GeForce GTX280 (665MHz), PCIe x16, SLi, 512bit, 2xDVI, HDMI
Kód:  EB526h Produktové číslo:  BFGRGTX2801024OCXE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BFG GTX280 OCX

Extrémne výkonná grafická karta NVIDIA GeForce 280 GTX z přetaktované edícia prináša najmodernejšia technológia.Vnútri karty je umiestnený výkonný čip 2.generácie, ktorý ponúka až o 50% viac výkonu, než předešlé karty s 240 jednotkami.Pamäť typu DDR3 s veľkosťou 1024 MB pracuje na 512-bitovej zbernici, čo zaručuje nevídanou dátovú priepustnosť 153,6 GB / s.Samozrejmosťou je podpora PCI Express x16 2.0 rozhranie, ktorá oproti súčasnému PCI Express zaručuje zrýchlenie dátového prenosu z 2,5 GT / s na dvojnásobok, teda 5 GT / sa tým aj výrazné zlepšenie priepustnosti.

Moderné technológie NVIDIA HybridPower, ktorú karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 280 GTX a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci alebo hranie potrebná intenzívna grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.

Pribudla aj technológie NVIDIA Čuda, ktorá odomyká výkon a akceleráciu procesora aj na systémové služby, ako je napríklad dekódovaní videa.Vďaka tomu karta dosahuje až sedminásobného výkonu ako klasické čipy.Technológie NVIDIA PhysX prináša novú interaktivitu do hier a zabezpečuje viac dynamiky a realistiky.

Okrem maximálneho výkonu v hrách sa karta sústredí aj na špičkovú reprodukciu obrazu z Blu-Ray a HD DVD filmov.K tomu sú pripravené funkcie dynamického zvýšenie kontrastu a farebného rozpätie, ktoré optimalizujú obraz scénu po scéne a zaisťujem tak veľkolepú jasnosť obrazu.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.1.

Jadro s unifikované architektúrou má spoločnej jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použitie grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipov sa staršie architektúrou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťažená a druhá nie.

Parametre a špecifikácie:

Čip:
NVIDIA GeForce 280 GTX
Počet jadier v procesore:240

Pamäť:
1024 MB DDR3
512-bitová zbernica
Šírka pásma:153,6 GB / s.

Frekvencia:
Jadro:665 MHz
Pamäť:2400 MHz
Shader:1458 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
2x DVI-I
TV výstup

Rozmery:
Prevedenie:DualSlot
Šírka:111 mm
Dĺžka:267 mm

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.1, Microsoft DirectX 10
NVIDIA SLi (podpora 2 a 3 kariet)
NVIDIA PureVideo HD
Podpora HDTV
NVIDIA PhysX Ready
NVIDIA Čuda Technology
NVIDIA HybridPower Technology

Upozornenie:grafická karta vyžaduje zdroj s výkonom 575 W a 12 V vetiev so zaťažením až 42 A
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BFG GTX280 OCX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BFG GTX280 OCX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BFG GTX280 OCX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BFG GTX280 OCX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BFG GTX280 OCX.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií