Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY

Zobraziť katalóg
BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY
3,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 2.8 "480x360 TFT LCD, RAM 512MB, interná pamäť 512MB, 3G, microSD, fotoaparát 5Mpx, Wi-Fi, Bluethooth 2.1, BlackBerry OS 7.1
Kód:  RB9790e Stránky výrobcu
BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY Predaj skončil

BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY

Štvorradovou QWERTY klávesnicou vybavený mobilný telefón BlackBerry 9720 je ideálny ako pracovné či firemné zariadenie. Vyniká výdržou integrovanej batérie, kvalitnou konštrukciou s pogumovaným zadným krytom a prevereným a stabilným operačným systémom BlackBerry OS 7.1. Na šírku orientovaný dotykový LCD displej s uhlopriečkou 2,8 "skvele poslúži pri každodennom čítaní a písaní správ. Nechýba prepracovaný e-mailový klient, balík kancelárskych aplikácií a plánovací kalendár.

Tvarovanie ergonomickej klávesnice aj jej podsvietenie do maximálnej miery zjednodušujú ovládanie i písanie. Na boku prístroja sa nachádza programovateľné tlačidlo BBM, Vďaka ktorému sa veľmi rýchlo dostanete k funkciám, ktoré najčastejšie používate. Ľahké je tiež zdieľanie fotografií a statusov na sociálnych sieťach. Telefón je vybavený 5Mpx fotoaparátom so zoomom, nechýba štandardná bezdrôtové rozhranie Wi-Fi a Bluetooth.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak moc byl tento mobilní telefon používán a v jakém je stavu. Děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY
Príslušenstvo pre BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií