AD homeoffice PET

Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black)

Zobraziť katalóg
Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black)
4,8 5 hodnotení
Mobilný telefón 2.8 "480x640 TFT LCD, RAM 768MB, interná pamäť 8GB, 3G, microSD, fotoaparát 5Mpx, Wi-Fi, Bluethooth 2.1, BlackBerry OS 7.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RB9900 Produktové číslo:  PRD-39472-021 Stránky výrobcu
Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black) 445,31 € Použité

Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black)

Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black) je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Špičkovo vybavený pracovný prístroj známej kanadskej spoločnosti BlackBerry, ktorý sa môže pochváliť mnohými prestížnymi funkciami a vlastnosťami. Do telefónu s hrúbkou 10 mm sa toho totiž podarilo vtesnať skutočne veľa! Čelnú stranu prístroja zaberá rozmerný dotykový displej (s rozlíšením 640 x 480 bodov!) A pohodlná QWERTY klávesnica so všetkými navigačnými prvkami, čo je veľmi mocná kombinácia umožňujúci nielen rýchle písanie, ale tiež dvojaký ovládanie - všetko je možné ovládať nielen klávesnicou, ale aj pomocou displeja - každý si tak zvolí to, čo mu najlepšie vyhovuje. Telefón je dodávaný s novým operačným systémom BlackBerry OS 7, ktorý sa chváli radom dôležitých inovácií vrátane kompletne prepracovaného internetového prehliadača.

Na maximálnej úrovni zostala samozrejme tiež podpora e-mailovej komunikácie, ktorú je možné využívať okrem bežného spôsobu aj prostredníctvom špeciálnych služieb operátorov. Vďaka novému procesoru s frekvenciou 1,2 GHz, výkonnému grafickému čipu a veľkému množstvo operačnej pamäte je všetko dokonale rýchle a plynulé. Vnútorná pamäť má kapacitu 8 GB, možno ju ale v prípade potreby rozšíriť pamäťovou kartou microSDHC. Telefón sa ďalej okrem všetkých bežných pracovných i multimediálnych funkcií pochváli aj ako jeden z vôbec prvých na našom trhu tiež podporou technológie NFS, ktorá umožní telefón premeniť napríklad v peňaženku. Špičkové sú možnosti konektivity, kedy telefón ponúkne napr GPS, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB či klasický 3,5 mm jack. Aj napriek skvelú funkčnú výbavu sa telefón navyše pochváli výbornou výdržou zaistenou použitím Li-Ion akumulátora s kapacitou 1230 mAh.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Blackberry 9900 Bold QWERTY (Black)
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií