Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

BlackBerry Classic QWERTY Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Classic QWERTY Black
4,7 18 hodnotení
Mobilný telefón 3.46" LTPS TFT 720x720, Procesor Qualcomm MSM8960 Dual core 1.5 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, OS BlackBerry 10.3.1
Kód:  RB995a3d Produktové číslo:  PRD-59715-031 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BlackBerry Classic QWERTY Black

Nevyhovujú vám smartphony s dotykovou obrazovkou? Kanadský výrobca komunikačných zariadení BlackBerry vyslyšal priania svojich zákazníkov a na trh prináša elegantný, výkonný a skvele vybavený telefón BlackBerry Classic.

S geniálnou QWERTY klávesnicou späť ku koreňom

Kúpou smartphonu BlackBerry Classic získate spoľahlivého partnera nielen pre váš biznis. Vďaka štyridsiatim klávesom a navigačným tlačidlám dokážete vybaviť všetku korešpondenciu tak rýchlo, ako vám to len prsty dovolia. Vo výbave nechýba ani obľúbený optický trackpad, s ktorým bude ovládanie prepracovaného operačného systému BlackBerry 10.3.1 hračkou.

Bezchybná výbava

Prístroj šliape ako švajčiarske hodinky, poháňa ho totiž dvojjadrový procesor Qualcomm MSM8960 Dual core s frekvenciou 1,5 GHz, podporený 2GB operačnou pamäťou. Na uloženie potrebných dát a dokumentov využijete 16GB internú pamäť, ktorú v prípade potreby ľahko rozšírite MicroSD kartou s veľkosťou až 128 GB. Odladený operačný systém BlackBerry 10.3.1 obsahuje veľa aplikácií. Príkladom môže byť BlackBerry Hub miesto, kde nájdete všetky dôležité konverzácie, e-maily, SMS či správy zo sociálnych sietí.

Stále v strehu

Buďte neustále k dispozícii. Na internet sa pripojíte pomocou Wi-Fi modulu, ktorý podporuje štandardy 802.11 a/b/g/n. Vložte svoju nano SIM kartu a užívajte si rýchle pripojenie na 3G/LTE sieti. Jednoducho tak odošlite fotografie nasnímané 8Mpix fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Pohodlne vybavíte aj všetky rokovania, a to vďaka prednej 2Mpix kamere. Všetko dôležité uvidíte v ohromujúcich farbách na štvorcovom displeji s uhlopriečkou 3,46" a rozlíšením 720 × 720 pixelov. Ten je možné ovládať aj dotykovo, čím skvele dopĺňa vstavanú klávesnicu.

Výbava prístroja je vyšperkovaná technológiami NFC, Bluetooth 4.0 či navigačnými systémami GPS a GLONASS. Za zmienku stojí aj podsvietenie klávesov či natáčanie Full HD videí. Pridajme k tomu všetkému ešte batériu s kapacitou 2 515 mAh a s výdržou až 22 hodín a môžete si byť istí, že s BlackBerry Classic nič nezmeškáte.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se touto cestou zeptat na několik věcí ohledně Vámi prodávaného telefonu 'BlackBerry Classic QWERTY Black': - je vámi prodávaná verze brandovaná některým z operátorů? - jaká je přesná hardwarová revize vámi prodávaného přístroje (SQC100-?) Předem děkuji za informaci S pozdravem Martin Zůbek

Diskusia a poradňa k BlackBerry Classic QWERTY Black
Príslušenstvo pre BlackBerry Classic QWERTY Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Classic QWERTY Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Classic Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Classic Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlackBerry QWERTY Classic Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií