Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BlackBerry Astro Z30 Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Astro Z30 Black
3,6 3 hodnotení
Mobilný telefón 5 "1280 × 720 (WXGA/HD 720 16:9) SAMOLED, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, 3G, microSD, fotoaparát 8 Mpix, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, BlackBerry OS 10
Kód:  RB991z6 Produktové číslo:  PRD-52977-024 Stránky výrobcu

BlackBerry Astro Z30 Black

S veľkým očakávaním predstavilo BlackBerry vôbec najväčšie chytrý telefón aký kedy vyrobilo. Na prvý pohľad zaujme svojimi oblými tvarmi, kovovou konštrukciou , Tenkú hrúbkou len 9,4 mm a krásnym Super AMOLED displejom. Jeho uhlopriečka 5 "ponúkne kryštalicky čistý obraz, živé podanie farieb a dobrú čitateľnosť na slnku. Operačný systém BlackBerry 10.2 prináša celý rad skvelých noviniek a bude vám skvelým partnerom pri práci aj zábave

O výkon sa stará dvojjadrový procesor s taktom 1,7 GHz s podporou 2 GB RAM . Telefón je osadený 8 Mpx fotoaparátom s možnosťou natáčať video vo Full HD a nechýba ani predné 2Mpx kamerka pre videohovory. Vnútorná pamäť s kapacitou 16 GB , Už možno ďalej rozšíriť pomocou pamäťovej karty microSDHC až o 32 GB, poskytuje dostatok priestoru pre fotografie, videá a ďalší multimediálny obsah.

Technológie NFC umožňuje napr bezkontaktné platby či jednoduché spárovanie s ďalšími zariadeniami. Medzi ďalšie významné vlastnosti tohto telefónu kanadskej spoločnosti BlackBerry patrí GPS navigácia s mapami pre jednoduché určenie vašej aktuálnej polohy, akcelerometer, pohybový senzor alebo senzor priblíženia. Samozrejmosťou je Bluetooth vo verzii 4.0 , Wi-Fi a 3,5 mm jack pre pripojenie slúchadiel, ktoré sú spoločne s nabíjačkou, dátovým káblom a návodom súčasťou balenia. Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva akumulátor s obrovskou kapacitou 2880 mAh .

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BlackBerry Astro Z30 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Astro Z30 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackberry Astro Schwarz Z30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackberry Astro Schwarz Z30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlackBerry Astro Z30 Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií