Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bookeen Cybook Oddysey FrontLight

Zobraziť katalóg
Bookeen Cybook Oddysey FrontLight
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6 "nasvietený dotykový displej eInk 800x600, WiFi, 4GB + microSD, batéria 1700mAh
Kód:  MD033g7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bookeen Cybook Oddysey FrontLight Predaj skončil

Bookeen Cybook Oddysey FrontLight

Na čítačke Cybook Odyssey Frontlight budete čítať jednu knihu za druhou dlhé hodiny. Dotykový E-Ink displej s dostatočným rozlíšením, technológia Frontlight s extrémne nízkou spotrebou elektrickej energie a rýchle užívateľské rozhranie - nielen toto na vás čaká v elegantnom prevedení veľmi ľahkého a tenkého zariadení. Na dotykovom displeji si môžete zvoliť jednu z dvadsiatich úrovní optimalizácia kontrastu technológie Frontlight. Keď potrebujete zosvetliť obrazovku, jednoducho túto technológiu aktivujete. Vôbec sa pritom nemusíte zaoberať tým, v akom sa práve nachádzate prostredie.

Cybook ponúka webový prehliadač a zabudovaný modul bezdrôtovej siete Wi-Fi , Môžete teda bez problémov navštíviť ľubovoľnej digitálnej knižnice, aby ste si zakúpili a stiahli požadované tituly. Pár sekúnd a môžete začať čítať vašu vytúženú knihu. Pri samotnom čítaní aj pohybu v prostredí čítačky oceníte perfektne vyladenú kombináciu ovládanie pomocou dotykovej obrazovky a mechanických tlačidiel. Tlačidlá na otáčanie stránok je možné nastaviť aj pre Ľavoruký čitateľa.

Už sa nemusíte preberať zložito štruktúrovanými dokumentmi PDF . Čítačka je totiž optimalizuje pre pohodlnejšie čítanie za vás, stačí len aktivovať príslušnú funkciu! Jednoduché a pritom veľmi praktické. Elektronický atrament čítačiek Bookeen sa prepisuje tak rýchlo a plynulo , Že si toho sotva dokážete všimnúť. Pri otáčaní na ďalšiu stranu bude teda prechod príjemný bez zbytočného čakania. Čítačka sa zmestí naozaj kamkoľvek , Napríklad do kabelky alebo vrecka, poteší tiež dlhá výdrž aj so zapnutou technológiu Frontlight.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT Hotovo!
Funkcie
Prehliadač obrázkov, Webový prehliadač, Email Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehliadač obrázkov, Webový prehliadač, Email Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
120 mm (12 cm) Hotovo!
Výška
166 mm (16,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,4 mm (0,94 cm) Hotovo!
Hmotnosť
190 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bookeen Cybook Oddysey FrontLight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bookeen Cybook Oddysey FrontLight . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bookeen Cybook Oddysey FrontLight . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bookeen Cybook Oddysey FrontLight . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bookeen Cybook Oddysey FrontLight .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií