Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

BOSE Companion TM 3 II

Zobraziť katalóg
BOSE Companion TM 3 II
4,7 7 hodnotení
Reproduktory 2.1 systém, k PC, 2x repro, 1x aktívny subwoofer ACOUSTIMASS, obvody TrueSpace TM, dotykový ovládač hlasitosti, slúchadlový výstup, CD/MP3 prehrávač vstup, 2x stojan, cena za zostavu
Kód:  BOS501j Produktové číslo:  Companion 3 II

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE Companion TM 3 II

S BOSE Companion 3 si užijete skvelý stereofónny zvuk pri počúvaní hudby z počítača, MP3 prehrávače, sledovanie filmov aj hranie hier. Súprava sa skladá z dvoch reproduktorov na stôl a jedného modulu ACOUSTIMASS (subwoofer), ktorý môže stáť opodiaľ. V dnešnej dobe sa stáva počítač skutočným centrom multimediálnej zábavy, ale často s úplne neprimeranými reproduktormi. BOSE Companion 3 sú tu, aby Vám priniesli špičkový zvuk s bohatou a detailné reprodukciou, ktorú bude iste mnoho užívateľov PC prekvapených.

BOSE Companion 3 sa chváli pokročilou konštrukciou. Dva satelity sú vybavené nožičkami, vďaka ktorým sa perfektne vojdú na každý stôl. Prinesú Vám krištáľovo čisté výšky, ktoré oceníte najmä u hovoreného slova a akustických hudobných nástrojov. Kompaktný modul ACOUSTIMASS obstará nižšia frekvencia a doplní zvuk do kompletného rozsahu. Ľahko ho pri tom schováte pod stôl. Súčasťou sady je tiež praktické káblové ovládanie, na ktorom nájdete vstup pre MP3 prehrávač (line-in), výstup na slúchadlá, ovládanie hlasitosti a tlačidlo pre okamžité vypnutie zvuku.

BOSE Companion 3 sa chváli radom pokročilých technológií. Jednou z nich je patentovaný elektronický obvod TrueSpace spracúvajúci stereo signál a umocňujúca zvukový dojem vytváraný stolovými reproduktormi umiestnenými blízko seba. Zážitok z počúvania je umocnený dojmom, že hudba vychádza zo zvukovej scény s viac ako dvoma reproduktormi a subwooferom. Integrované, patentované spracovanie signálu automaticky reguluje tónovú rovnováhu aj pri nižšej hlasitosti, takže hudba znie vďaka plným a hlbokým basom pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti veľmi živo a hovorené slovo pôsobí prirodzeným dojmom.

Aktívny elektronický ekvalizér BOSE Companion 3 vyrovnáva výstup naprieč rôznymi frekvenciami a poskytuje tak prirodzenú tónovú rovnováhu a jasnosť zvuku behom celej doby počúvania. Ďalšie interné elektronický obvod pomáha predchádzať nežiaducemu skreslenia, vďaka tomu znie hudba prirodzene aj pri vysokej hlasitosti. Technológia modulu ACOUSTIMASS poskytuje čisté a hlboké basy bez počuteľného skreslenia. To umožňuje skryť modul takmer kdekoľvek v okolí poslucháča a zároveň použiť malé a elegantné reproduktory, bez toho aby došlo k narušeniu výkonu.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
2x pripojenie satelitov
1x 3,5 mm vstup z PC
1x vstup pre ovládač
1x 3,5 mm line in na ovládači (pre MP3)
1x 3,5 mm výstup na slúchadlá na ovládači

Ostatné:
Priestorové zobrazenie sady
Farba: grafitová šedá so striebornými prvkami
Káblové diaľkové ovládanie s LED indikáciou
Reproduktory sú z dôvodu optimálneho zvukového výkonu umiestnené na stojanoch, z ktorých však môžu byť v prípade potreby vyňaté
Magnetické tienenie sady

Rozmery:
Satelity na stojane: 8,6 x 15 x 8,2 cm (každý)
Modul ACOUSTIMASS: 17,2 x 21,7 x 34,8 cm
Ovládací panel: 6,3 cm (priemer) x 2,8 cm (výška)

Hmotnosť:
Satelity na stojane: 0,4 kg (každý)
Modul ACOUSTIMASS: 6,7 kg
Ovládací panel: 0,2 kg

Obsah balenia:

Dva satelitné reproduktory
Modul ACOUSTIMASS
Ovládací panel
Napájacie a signálne káble

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Companion TM 3 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Companion TM 3 II.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií