Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE Companion TM 5

Zobraziť katalóg
BOSE Companion TM 5
4,6 9 hodnotení
Reproduktory 2.1 systém, k PC, 2x surround repro, 1x aktívny subwoofer ACOUSTIMASS, obvody TrueSpace TM, kompresný obvod, USB - 5.1 vstup, dotykový ovládač hlasitosti, slúchadlový výstup, 2x stojan, cena za zostavu
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  BOS501n Produktové číslo:  Companion 5

BOSE Companion TM 5

BOSE Companion TM 5 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
BOSE Companion 5 sú najlepším súčasne predávaným systémom k počítaču, čo sa týka zvukovej kvality. Rozhodne neurazí ani pri počúvaní vážnej hudby, a to už je na "PC bedničky" čo povedať. Užijete si s nimi špičkový priestorový zvuk bez otravné inštalácie piatich samostatných reproduktorov. Postačí Vám dva kompaktné satelity a jednotka ACOUSTIMASS, ktorú ľahko zakryjete pod stolom. K počítaču BOSE Companion 5 pripojíte pomocou jedného USB kábla. Vďaka tomu nemusíte investovať veľké sumy do zvukovej karty, takže sa kúpa tejto sady stáva razom oveľa výhodnejšie.

Päť reproduktorov je možná vhodných do veľkého obývacej izby, ale v pracovni alebo spálni už sa nejedná o tak výhodné riešenie. Teraz si môžete užiť priestorového zvuku s dych berúce sadou BOSE Companion 5, tá Vám vďaka integrovanej technológii TrueSpace sprostredkuje skutočne priestorový zážitok a pritom nezaberie veľa miesta. Zvukom budete priamo pohltení, sada je designovaná, aby poskytla ten pravý pôžitok práve u stolného PC alebo notebooku. Pre ovládanie je Vám k dispozícii káblové diaľkové ovládanie. Ľahko s ním nastavíte optimálnu hlasitosť a vypnete zvuk jedným stlačením. Rovnako ako k nemu pripojíte slúchadlá, alebo prenosný prehrávač line-in vstupom.

BOSE Companion 5 sa chváli škálou pokročilých technológií. Jednou z nich je integrované spracovanie signálu patentované v USA, ktoré automaticky reguluje tónovú rovnováhu aj pri nižšej hlasitosti, takže hudba znie vďaka plným a hlbokým basom pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti veľmi živo a hovorené slovo pôsobí prirodzeným dojmom. Aktívny elektronický ekvalizér BOSE Companion 5 vyrovnáva výstup naprieč rôznymi frekvenciami a poskytuje tak prirodzenú tónovú rovnováhu a jasnosť zvuku behom celej doby počúvania. Ďalšie interné elektronický obvod pomáha predchádzať nežiaducemu skreslenia, vďaka tomu znie hudba prirodzene aj pri vysokej hlasitosti. Technológia modulu ACOUSTIMASS poskytuje čisté a hlboké basy bez počuteľného skreslenia. To umožňuje skryť modul takmer kdekoľvek v okolí poslucháča a zároveň použiť malé a elegantné reproduktory, bez toho aby došlo k narušeniu výkonu.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
2x pripojenie satelitov
1x USB pre pripojenie PC
1x vstup pre ovládač
1x 3,5 mm line in na ovládači (pre MP3)
1x 3,5 mm výstup na slúchadlá na ovládači

Podporované OS:
Windows XP alebo novší
Mac OS X 10.4.6 alebo novší

Ostatné:
Priestorové zobrazenie
Farba: grafitová šedá so striebornými prvkami
Káblové diaľkové ovládanie s LED indikáciou
Magnetické tienenie sady
Reproduktory sú z dôvodu optimálneho zvukového výkonu umiestnené na stojanoch, z ktorých môžu byť v prípade potreby vyňaté

Rozmery:
Satelity na stojane: 14,7 x 22,5 x 9,7 cm (každý)
Modul ACOUSTIMASS: 17,2 x 21,7 x 42,5 cm
Ovládací panel: 6,3 cm (priemer) x 2,8 cm (výška)

Hmotnosť:

Satelity na stojane: 0,9 kg (každý)
Modul ACOUSTIMASS: 8,3 kg
Diaľkové ovládanie: 0,2 kg

Obsah balenia:
Dva satelitné reproduktory
Modul ACOUSTIMASS
Ovládací panel
Napájací a USB kábel


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Companion TM 5
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií