Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE TriPort On-Ear OE2

Zobraziť katalóg
BOSE TriPort On-Ear OE2
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá čierne, polouzatvorené, akustický ekvalizér, TriPort štruktúra slúchadiel, nastaviteľný hlavový most
Kód:  BOS310f2 Produktové číslo:  TriPort OnEar OE2 black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE TriPort On-Ear OE2

Slúchadlá BOSE On-Ear OE2 zaujmú predovšetkým extrémne kompaktným prevedením. Sú ľahké a vďaka skladacej konštrukcii aj ľahko prenosná. Navyše sa dodávajú s praktickým puzdrom, ktoré robí prenášanie ešte jednoduchším. Slúchadlá disponujú mäkkým polstrovaním pomocou pamäťovej peny. Presne sa prispôsobia tvaru vašej hlavy a zaručí dokonalý komfort. Navyše sú vybavené nastaviteľným hlavovým mostom a pohyblivým uložením mušlí, takže netlačia za žiadnych okolností. Pre pripojenie k hudobnému zdroju sú vybavené odnímateľným káblom, ktorý zabraňuje zamotania, a ľahko ho v prípade poškodenia nahradíte novým. Konektivita je riešená asymetricky, čo znamená, že kábel pripájate iba k jednému slúchadle.

Pokročilé inovácie
Technológia TriPort optimalizuje nízkofrekvenčný výstup a sprostredkováva tak plný zvuk so širokým frekvenčným rozsahom iz kompaktných slúchadiel. Aktívna ekvalizácia potom vylaďuje frekvenčnú odozvu slúchadiel pre optimálny zvukový zážitok. Počujete tak aj jemné detaily stratené pri používaní tradičných slúchadiel. Užijete si komplexný zvuk akustickej gitary, plný rozsah spevu aj objemné bicie.

Kvalita predovšetkým
Rozdiel značky Bose oproti ostatným spočíva v inovatívnom prístupe k hudbe ako takej. Schopnosť rozlišovať živú hudbu od ostatných je to, čo robí reprodukciu tak náročnú, a teda je víziou spoločnosti pristupovať k hudbe s maximálnou precíznosťou. V spoločnosti Bose preto vystupujú odborníci na akustiku, lebo práve akustika priestoru je dôležitým prvkom pre naše zvukové vnímanie. Všetky produkty značky Bose sa zameriavajú na vynikajúci výkon a prinášajú najlepšie zážitky z počúvania hudby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE TriPort On-Ear OE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE TriPort On-Ear OE2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií