Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Brother MFC-L2740DW

Zobraziť katalóg
Brother MFC-L2740DW
4,8 9 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/ skener/ kopírka/ fax, 30str.min, 2400x600dpi, dotykové LCD, 64MB, DADF, duplex, zásobník na 250 listov, USB 2.0 + LAN + WiFi
Kód:  PB399s Produktové číslo:  MFCL2740DWYJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother MFC-L2740DW

Výkonná čiernobiela bezdrôtová multifunkcia s obojstranným podávačom dokumentov pre skener, fax aj kopírku a so špičkovou laserovou tlačou vo vysokom rozlíšení až 2400 × 600 dpi. Je výhodným nástrojom pre stredne veľké kancelárie, kde splní ekonomické i kvalitatívne nároky väčšiny používateľov. Tlačiareň je schopná prvého výtlačku do 8,5 sekundy a dosahuje rýchlosť tlače až 30 stránok za minútu. Optimálne využitie každého listu z oboch strán zariadi automatický duplex.

Skenujte, faxujte a kopírujte za pomoci automatického podávača - založte 35 listov a venujte sa iným veciam. S pomocou prehľadného dotykového displeja bude všetko hračkou. Pre spracovanie náročnejších tlačových úloh je vložený špecializovaný procesor a integrovaná pamäť s veľkosťou 64 MB. Tlačiareň vyžaduje minimálny servis, aj vďaka zásobníku na papier pre 250 listov a voliteľným vysokokapacitným tonerom.

Na pripojenie k počítaču poslúži bežne rozšírený USB 2.0. Pre viac pracovníkov sa iste hodí jej združenie do siete prostredníctvom LAN alebo integrovaného Wi-Fi rozhrania, takže sa zaobíde bez káblov. S funkciami WiFi Direct a Apple AirPrint je možné priamo tlačiť a skenovať s mobilnou elektronikou. Cloud služby Google Cloud Print sú ľahko prístupné pre tlač, digitalizáciu a zdieľanie.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
30 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,33 s Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
316,5 mm Hotovo!
Hĺbka
398,5 mm Hotovo!
Šírka
409 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či toto zariadenie skenuje čierno - bielo alebo aj farebne. Ďakujem.

Dobrý den, opravdu to má DADF podavač, jak máte uvedeno v perexu? Je to pro mě zásadní funkce.

Dobrý den,u tiskárny je uvedeno Doprava zdarma.Při objednání v e-shopu je cena dopravy účtována.Která doprava zboží je tedy zdarma?

Dobrý den, jaký toner si mám koupi do této tiskárny? Originál s iskárnou jsem zakoupila s označením DR-2300, tento typ však zde nevidím, děkuji

Ake je maximálne mesačné zaťaženie tejto tlaciarne? Dakujem

Diskusia a poradňa k Brother MFC-L2740DW
Príslušenstvo pre Brother MFC-L2740DW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother MFC-L2740DW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother MFC-L2740DW.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií