Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II

Zobraziť katalóg
Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II
4,7 108 hodnotení
Digitálna zrkadlovka CMOS 18 Mpx APS-C, DIGIC 4, 3" LCD, Full HD video, SD/SDHC/SDXC + objektív EF-S 18 - 55 mm IS II
Kód:  OC080c5 Produktové číslo:  9127B023 Stránky výrobcu
Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II Predaj skončil

Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II

Hmotnosť fotoaparátu: 730 g
Canon EOS 1200D

 

Parametre tohto tovaru
     

Ohnisková vzdialenosť:

min. 18 mm, max. 55 mm

Svetelnosť:

min. f / 5.6, max. f / 3.5

Uhlopriečka displeja:

3"

Veľkosť snímača:

22.3 × 14.9

     

Maximálna ISO:

6 400

Maximálne rozlíšenie videa:

FullHD (1 920 × 1 080)

Výdrž batérie:

500 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky na blesk, Výmenné objektívy, Ultrazvukový filter

Canon EOS 1200D je jednoducho ovládateľná digitálna zrkadlovka, ktorá vám ponúkne maximálny výkon a prinesie vytúžené výsledky. To všetko v klasickom tele, príznačnom pre DSLR, s atraktívnym čiernym dizajnom, ergonomickým držaním a intuitívnym ovládaním. Výsledky svojej umeleckej činnosti si pozrite na priestrannom 3-palcovom LCD displeji.

Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS disponuje skutočne vysokým rozlíšením 18 Mpx, aby ste zachytili to podstatné v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom (až do formátu A2) alebo orezať bez straty detailov. Dokonalé zaostrenie dosiahnete vďaka skupine deviatich zaostrovacích bodov fotoaparátu, ktoré zaručia ostré fotografie plné tých najmenších podrobností. Objekt môžete umiestniť buď do stredu záberu alebo mimo neho pre zaujímavú kompozíciu. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 4.

Snímanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako samotné fotografovanie - vyberte režim Film a teraz už len tlačidlom Štart / Stop nahrávajte svet okolo seba. Video je zaznamenávané v špičkovej Full HD kvalite, takže neskoršia projekcia na monitore alebo (HD) TV obrazovke bude mať zaručene úspech. V režime Videomomentka môžete vytvárať minipríbehy vašich dní - nahrávajú sa krátke klipy s dĺžkou 2, 4 alebo 8 s, ktoré potom môžete prehrať ako videoprezentáciu.

Vo chvíli, keď komponujete scénu pred vami, EOS 1200D analyzuje obraz na základe farieb, jasu, pohybu alebo tvárí, a pomáha vám tak vybrať optimálne nastavenie fotoaparátu pre konkrétny záber, či už snímate krajinu alebo športové podujatie. Ak sa zhoršia svetelné podmienky, zariadenie zvýši citlivosť a vaše fotografie zostanú stále ostré bez toho, aby ste museli siahať po blesku (vstavanom alebo externom) či statíve. V Canone totiž dobre vedia, že prirodzené svetlo vie najlepšie vystihnúť atmosféru scény.

Popustite uzdu fantázii a zabavte sa s kreatívnymi efektmi, ktoré fotoaparát ponúka. Experimentujte s jedným z piatich filtrov, ako napríklad Čiernobiele zrno, Lacný fotoaparát alebo Rybie oko. Svoju vlastnú invenciu ukážte v manuálnych režimoch s prioritou času či clony (Tv, Av alebo M). Naplno tiež využívajte funkcií vyváženia bielej pre dosiahnutie čo najprirodzenejšieho svetla - zvoľte automatiku, ak sa chcete naplno venovať kompozícii alebo si sami vyberte tú najlepšiu možnosť.

Fotoaparát je koncipovaný tak, aby bolo jeho ovládanie čo možno najintuitívnejšie a najprívetivejšie. Aby ste sa však nemuseli učiť celý návod naspamäť, môžete použiť sprievodnú aplikáciu pre inteligentné telefóny ,,EOS sprievodca" (Google Play a AppStore). Ten vám pomôže prebádať všetky funkcie a spôsoby ovládania, vysvetlí kreatívne možnosti jednotlivých objektívov a pomocou interaktívnych úloh plne rozvinie vaše schopnosti.

K telu zrkadlovky dostanete aj objektív určený pre fotoaparáty so snímacím čipom APS-C Canon EF-S 18-55mm IS II. Tento objektív pokrýva najrozšírenejšiu oblasť používaných ohniskových vzdialeností, a stane sa tak vaším univerzálnym spoločníkom na fotografických výpravách. Objektív disponuje funkciou stabilizácie obrazu, ktorá vám v praxi zaručí, že získate ostré snímky, aj keď budete fotografovať z ruky pri pomalších časoch uzávierky. Priemer závitu na prídavné filtre je 58 mm.

 

Parametre a špecifikácia

Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!

Snímač

Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
3 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Bajonet
Canon EF, Canon EF-S Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat zda je ke canon eos 1200s pametovka s wifi? Dekuju

Dobrý den, jsem foto amatér. Ráda bych se zeptala, zda to, že mi nejdou nahrávat videa, může být malou SD kartou? Mohli byste mi doporučit nějakou kartu, která by mi videa pobrala? Děkuji vám.

dobrý den dostanu k tomu objektiv?

musím si k tomu dokoupit objektiv a má můžu do toho zapojit mikrofon

Dobrý den mám jednu otázku.Šel by na tuto zrcadlovku připojit mikrofon jako např. Rode atd.

Diskusia a poradňa k Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II
Príslušenstvo pre Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 1200D + EF-S 18-55 mm IS II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 1200D + EF-S 18-55 mm IS II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS 1200D + EF-S 18-55 mm IS II.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií