Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Canon i-SENSYS LBP6670DN

Zobraziť katalóg
Canon i-SENSYS LBP6670DN
4,3 14 hodnotení
Laserová tlačiareň A4, 1200 x 1200 dpi, 33 str./min., 512 MB, duplex, USB 2.0, GLAN
Kód:  PC310e Produktové číslo:  5152B003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS LBP6670DN

Jednoduché použitie

Použitie tlačiarne je jednoduché aj pre neskúsených používateľov. Tlačiareň je vybavená intuitívnym 5-riadkovým displejom LCD, ktorý uľahčuje nastavenie a prechádzanie medzi jednotlivými nastaveniami.


vypnuté
 Canon i-SENSYS LBP6670DN

Laserová tlač vo vysokej kvalite

Dodajte svojim obchodným dokumentom mimoriadny dojem pomocou ostrého čierneho textu a zreteľnej výraznej grafiky. S rozlíšením tlače až 1 200 x 1 200 dpi je tlačiareň i-SENSYS LBP6670dn zárukou najvyššej kvality všetkých vašich pracovných výstupov. Zásluhou štandardnej pamäte 512 MB je tlačiareň vybavená tak, aby splnila požiadavky sieťovej tlače aj tlače rozmerných, zložitých dokumentov a grafiky v jemných detailoch.


Zvýšte svoju produktivitu

Štýlová tlačiareň i-SENSYS LBP6670dn je ideálna na maximalizáciu produktivity vo veľmi vyťažených pracovných skupinách a je dostatočne kompaktná, aby sa vošla na pracovný stôl. Používatelia majú na dosah komfort čiernobielej laserovej tlačiarne, ktorá produkuje dokumenty v profesionálnej kvalite, a to rýchlosťou 33 strán za minútu.

vypnuté
 Canon i-SENSYS LBP6670DN

Bezproblémová integrácia do siete

Tlačiareň i-SENSYS LBP6670dn urýchľuje a uľahčuje zdieľanie tlače prostredníctvom siete. Je vybavená zabudovaným sieťovým rozhraním (Gigabit Ethernet), aby zvládla veľké pracovné zaťaženia rýchlo a bez vplyvu na výkon siete. Podporuje aj priemyselný štandard PCL5e/6 a voliteľnú tlač pomocou jazyka Adobe PostScript na bezproblémovú integráciu do existujúcich tlačových pracovných procesov.


vypnuté
 Canon i-SENSYS LBP6670DN

Bezproblémová údržba

Na zabezpečenie maximálnej doby prevádzky s minimálnymi nárokmi na údržbu je tlačiareň vybavená nákladovo efektívnou kazetou "všetko v jednom", ktorá obsahuje toner, valec a čistiaci jednotky. Kazetu možno ľahko a rýchlo vymeniť bez toho, aby ste po sebe zanechali neporiadok. Používajte originálnu kazetu Canon pre laserovú tlačiareň a zaistíte tak trvale vysokú kvalitu výstupov.


Kľúčové vlastnosti

  • 33 str./min., doba vytlačenia prvého výtlačku 6 s
  • Rozlíšenie tlače 1 200 × 1 200 dpi
  • Vstavaná pamäť 512 MB
  • Intuitívny ovládací panel
  • Podpora štnadardu PCL5e/6 a voliteľného jazyka Adobe PostScript
  • Gigabitový Ethernet
  • Úsporná prevádzka
  • Obojstranná tlač
  • Jednoduchá výmena tonerových kaziet
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
300 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,86 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
289 mm Hotovo!
Hĺbka
376 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon i-SENSYS LBP6670DN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP6670DN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP6670DN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP6670DN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon i-SENSYS LBP6670DN.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií