AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Canon PowerShot SX700HS čierny

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX700HS čierny
5 5 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16.1 Mpx DIGIC .64, 30x zoom, 25-750mm, 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, GPS, WiFi, USB, micro HDMI, stabilizácia obrazu
Kód:  OC056k4 Produktové číslo:  9338B011 Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX700HS čierny

Canon PowerShot radu SX700 HS je superkompaktný ultrazoomový fotoaparát, ktorý nepozná kompromisy a ponúkne vám tak maximálny výkon. To všetko v odľahčenom a atraktívnom čiernom prevedení.

Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS disponuje skutočne vysokým rozlíšením 16,1 Mpx, aby ste to podstatné zachytili v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom či orezať bez straty detailov. Integrované automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo. Ostrosť snímok garantuje aj zdokonalená technológia dynamickej stabilizácie obrazu. Kvalitný objektív s bezkonkurenčným 30-násobným optickým zoomom vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte obďaleč. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 6 s technológiou iSAPS.


Vytváranie videozáznamu nebolo nikdy jednoduchšie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu, ktorú stojí za to uchovať. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite so stereofónnym zvukom, takže neskoršia projekcia na monitore alebo TV obrazovke bude mať zaručene úspech. Vďaka režimu Eco, ktorý znižuje spotrebu energie, sa nemusíte obávať rýchleho vybitia batérie - na jedno nabitie urobíte omnoho viac záberov aj fotografií.


Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovania bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú snímky exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy totiž budú vysoko kvalitné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 58 možností (21 pre video). Fotografovať budete môcť aj pri slabom svetle zásluhou funkcie HS System bez toho, aby ste museli siahnuť po statíve či blesku.

Popustite uzdu fantázii a bavte sa s kreatívnymi efektmi, ktoré fotoaparát ponúka. Experimentujte s celým zástupom filtrov, ako napríklad Monochromatický, Retro či Prirodzene. Svoju vlastnú invenciu ukážte v manuálnych režimoch s prioritou času alebo clony (Tv, Av alebo M). Detekcia tváre sa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia vyváženia bielej s detekciou tváre garantuje prirodzenú reprodukciu pleťových tónov pri portrétnych fotografiách.


Prepojte sa so svetom a zdieľajte zážitky vďaka Wi-Fi s podporou NFC, ktoré výrazne uľahčuje prepojenie s kompatibilnými smartphonmi. Pre urýchlenie celého procesu je možné použiť tlačidlo pripojenia mobilného zariadenia a NFC - dôjde k okamžitému pripojeniu inteligentného telefónu a svoje fotky tak budete môcť zálohovať napr. na Flickr, Disk Google či do PC. Zdieľať budete môcť do služieb ako Facebook, Twitter či YouTube. GPS senzor vášho telefónu môžete použiť na záznam údajov o polohe vašich fotografií. Lahôdkou je možnosť ovládať fotoaparát telefónom, či už chcete získať kvalitný autoportrét alebo fotografovať nič netušiacich priateľov.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 136 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 136 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku, Mono, Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
750 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
30 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
360 snímok Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Super Slow Motion

Režim Veľmi pomalý film dokáže nahrávať video vo vysokom počte snímok za sekundu a výsledná nahrávka je tak niekoľkonásobne spomalená.

Movie button

Tlačítko pro rychlé nahrávání videa (Movie Button) je velmi praktické hlavně díky značnému urychlení nahrávání videa bez zdlouhavého přepínání na funkci pro natáčení.

Intelligent IS

Funkce Inteligentní stabilizace obrazu (Intelligent IS) dokáže podle aktuálních podmínek automaticky nastavit nejvhodnější stabilizaci obrazu pro dosažení co nejostřejších záběrů v každé situaci.

GPS via mobile

Funkce GPS přes mobilní zařízení (GPS via Mobile) dokáže využít navigační čip vašich tabletů či smartphonů pro označování fotografií pořízených fotoaparáty Canon.

motion detection technology

Technologie detekce pohybu využívá širokou škálu vstupů a inteligentních algoritmů pro detekci a kompenzaci roztřesení fotoaparátu a pohybu objektu.

Creative filters

Sada kreativních filtrů vám umožní vylepšit snímky speciálními efekty a volbami mnoha scén, které dodají všem fotografiím nový a jedinečný vzhled.

100% Viewfinder

Inteligentní hledáček ve fotoaparátech Canon dokáže kromě samotného obrazu zobrazit také informace týkající se zaostření a různých obrazových dat.

Wi-Fi

Wi-Fi certifikované fotoaparáty Canon (Wi-Fi Certified) sú vybavené bezdrôtovou technológiou Wi-Fi, vďaka ktorej sú schopné sa pripojiť k ostatným zariadeniam a prenášať tak fotografie a videá.

PureColor II

Speciální LCD displeje PureColor II nechá všechny vaše fotografie a videozáznamy vyniknout hned při jejich prohlížení na fotoaparátu. 

HS system

Funkce HS System dokáže zachytit skutečnou atmosféru a nechá vyniknout všechny detaily i ve snímcích s minimální úrovní osvětlení.

i-Contrast

Funkce i-Contrast společnosti Canon zajišťuje zdokonalení kontrastu a vyšší míru podrobností v prostředí, kde není ideální osvětlení.

PictBridge

Štandard PictBridge umožňuje širokému spektru digitálnych záznamových zariadení tlačiť fotografie na tlačiarňach bez nutnosti použitia počítača.

Full HD

Filmy v rozlišení HD a FullHD vynikají vysokým rozlišením, které je schopné zachytit i ty nejmenší detaily a nedovolí ničemu uniknout z vašeho záběru.

Smart auto

Funkce Automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení fotoaparátu tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších snímků v každé situaci

UA Lens

Asférické čočky s ultravysokým indexem lomu (UA Lens) umožňují kompaktním fotoaparátům Canon vytvářet dechberoucí snímky s úžasnou kvalitou.

face detection technology

Funkce pro detekci obličejů dokáže automaticky vyhledat a zostřit na obličej fotografovaných lidí a tím vytvořit dokonalé záběry při focení vašich nejbližších.

Manual control

Manuální kontrola vám umožní naplno využít všechny funkce a schopnosti vašeho fotoaparátu Canon. Nastavte si požadované parametry podle sebe a buďte maximálně kreativní.

TTL

Systém TTL měření iFCL (Focus, Color, Luminance) bere při nastavování expozice v potaz kromě barvy a světelnosti také data ze všech jednotlivých bodů ostřícího systému.

GPS

Funkce GPS (Global Position System) dokáže pomocí označit snímky pořízené fotoaparáty Canon pomocí místa jejich vyfotografování.

DIGIC

Obrazový procesor DIGIC je mozkem celého fotoaparátu a stará se o digitální zpracování obrazu ze snímače a jeho následné úpravy.

Recenzie Canon PowerShot SX700HS čierny
Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX700HS čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX700HS černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX700HS Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX700HS Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX700HS černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií