PET AD homeoffice

Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set

Zobraziť katalóg
Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set
- Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  QBM010f2 Produktové číslo:  796714584010
Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set Predaj skončil

Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set

Sada koľají je skvelý spôsob, ako rozšíriť svoju motorizovanú zbierku Chuggington. Doprajte svojim obľúbeným vláčikom ešte viac možností a väčší priestor, kde sa môžu preháňať. Odmení Vás nadšeným húkaním a mnohými hodinami zábavy. Sada je kompatibilná so všetkými motorizovanými výrobky Chuggington.

Motorizované mašinky Chuggington sú oproti klasickým značne vylepšené. Vydávajú realistické zvuky, majú pevnú konštrukciu a zadné gumová ozubené kolesá. Majú dobre prepracovaný motor, ktorý zaručuje dlhú trvanlivosť výrobku.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
desať rovných koľajníc
štyri zákruty
jedna križovatka
dve výhybky
dve zvodidlá
dve závory
semafor

Námet:
Chuggington

Odporúčaný vek:
od troch rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chuggington - Sada kolejí - rovné a zatáčky pro motorizovaný set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií