Rapture Rapture

CONNECT IT Biohazard Combo

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Biohazard Combo
Podložka pod myš - myš Biohazard Mouse CI-191 + podložka pod myš Biohazard Pad CI-194
Kód:  JD510i Stránky výrobcu

CONNECT IT Biohazard Combo

Súprava pre hráčov so znakom biologického nebezpečenstva radu BIOHAZARD poskladaná z veľmi podarenej hernej myši a rozmernej podložky pod myš. Obsahuje základné príslušenstvo, ktoré každý hráč vo virtuálnom svete potrebuje.

BIOHAZARD myš

Súčasťou súpravy je herná myš BIOHAZARD s premysleným ergonomickým tvarom, ktorý sadne pekne do ruky. Samozrejmosťou je 7 tlačidiel vrátane rolovacieho kolieska, opletený kábel a pozlátený konektor.

  • Farebné LED podsvietenie
  • 7 tlačidiel a posuvné koliesko
  • Rozlíšenie: 800/1600/2400/3200 DPI
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BIOHAZARD myš
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BIOHAZARD podložka

BIOHAZARD podložka

Podložka je určená pre hráčov, ktorí chcú vyčnievať, preto jej dizajn pripomína postapokalyptické hry a obsahuje znak biologického nebezpečenstva. Nielen že naozaj dobre vyzerá, navyše sa všade, kde ju ukážete, okamžite stane stredom pozornosti. Modré a zelené podsvietenie klávesov.

  • Podložka pod myš
  • Veľkosť: 320 x 265 x 2 mm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
110 g Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
110 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,potřeboval bych vědět jeslti má tato myš rychlé reakce a nemá nějaké zpoždění.Děkuji.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Biohazard Combo
Príslušenstvo pre CONNECT IT Biohazard Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Biohazard Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Biohazard Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Biohazard Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Biohazard Combo.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií