Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s
4,3 159 hodnotení
WiFi USB adaptér – 802.11b/g/n, 150Mb/s, USB 2.0
Kód:  JD735c1 Produktové číslo:  CI-232 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s Predaj skončil

CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s

Wi-Fi USB adaptér CONNECT IT CI-232 je vhodným rozšírením stolného počítača pre tých, ktorí chcú byť pripojení k internetu, ale obťažuje ich vedenie sieťového kábla. Bez zbytočných káblov sa tak môžete bezdrôtovo pripojiť na vašu domácu, už fungujúcu Wi-Fi sieť. Stačí tento adaptér zapojiť do voľného USB 2.0 portu vášho počítača a priložené CD vložiť do mechaniky. Vykonáte jednoduchú inštaláciu a potom si už zvolíte, ku ktorej bezdrôtovej sieti sa chcete pripojiť. Adaptér podporuje sieťové štandardy 802.11 n/b/g a prenosové rýchlosti až 150 Mb/s.

Parametre a špecifikácie:

Bezdrôtový štandard:

IEEE 802.11 n/b/g

Rozhranie:
USB 2.0

Zabezpečenie:
64/128/256 bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK

Frekvencia:
2,4 GHz (ISM band)

Rýchlosť prenosu dát:
Až 150 Mb/s

Podporované OS:
MS Windows XP/Vista/7/8, MAC OS X

Parametre a špecifikácia

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
1 200 Mb/s Hotovo!
Typ antény
Integrovaná Hotovo!

Parametre WiFi

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
1 200 Mb/s Hotovo!

Vlastnosti

Typ antény
Integrovaná Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych si zakoupil tento adaptér do mého starého PC, který má ale WIN7, bude stím nějaký problém? Jestli ano, můžete mi doporučit jaký jiný adaptér použít? Děkuji za odpověď

Dobrý den,bude fungovat i tv Gogen?

Funguje to na Linuxe?

dobry den, funguje toto zarizeni i na Macu ? Dekuji

Pojde to sprovoznit aj ked nemam v pocitaci cd mechaniku ? dakijem

Mal by som jeden menší problém - na staršom notebooku Asus N10J sa mi roztrhli kábliky, ktoré viedli zo sieťovej karty do čipov v monitore s označením Wimax. Wifi mi normálne zobrazí v možnostiach s výberom wifi, ale nepripojí. Sieťová karta je inač v úplnom poriadku, ale chcem sa spýtať či by mi tento výrobok pomohol vyriešiť tento problém, alebo treba kúpiť nové čipy. Budem vďačný za každú odpoveď.

Dobrý den, zajímá mě jak je to s hrama po síti. Stačí 150 mb/s k bezproblémovému hraní? Děkuji za každou odpověď.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150 Mb/s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-232 Mini WiFi Adapter 150Mb/s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WiFi USB-Adapter Connect It CI-232 Mini WiFi Adapter 150 MB / s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WiFi USB-Adapter Connect It CI-232 Mini WiFi Adapter 150 MB / s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-232 Mini WiFi adapter 150MB/s.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií