Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, čierna

Zobraziť katalóg
Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, čierna
4,6 392 hodnotení
Chladiaca podložka pod notebook pod notebooky do 19", čierna
Kód:  CA392g3 Produktové číslo:  R9-NBC-8PCK-GP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, čierna Predaj skončil

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, čierna

Praktická podložka pod notebook s uhlopriečkou až 19 palcov, ktorá sa postará o chladenie výkonných komponentov, čím prejde k predĺženiu ich životnosti a menej častému spúšťaniu interného ventilátora. Ventilátory nie sú osadené pevne - je možné nimi manipulovať a umiestniť ich presne na tie miesta, kde sa váš vybraný konkrétny notebook zahrieva najviac. Toto zatiaľ žiadna iná konkurenčná chladiaca podložka neponúka!

Ako vedľajší dôsledok - aj keď tiež veľmi žiadaný - je lepšie naklonenie počítača do ergonomickejšej a pohodlnejšej pozície. Systém chladenia využíva patentované usporiadanie troch ventilátorov s možnosťou regulácie ich výkonu v rozmedzí 950 - 1800 otáčok. Napájané sú prostredníctvom USB portu. Povrch podložky, kde prichádza do kontaktu s počítačom, je kvôli lepšej vodivosti tepla vytvorený z hliníka. Rozmery i hmotnosť navyše zaručujú skvelú prenosnosť.

Tip pre Vás: Prídavné vetráčiky pre túto podložku nájdete tu.

Parametre a špecifikácia:

Pod notebooky s uhlopriečkou:

do 19 palcov

Materiál:
Hliník, guma

Systém chladenia:
3x chladič s rozmermi 80 x 80 mm
Regulovateľné otáčky v rozmedzí 950 - 1800 RPM
Minimálnu hlučnosť 18 dBA

Životnosť:
40 000 hodín

Napájanie:
USB

Rozmery:
420 x 320 x 65 mm

Hmotnosť:
1,04 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, černá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií