Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Corsair Force GT Series 240GB

Zobraziť katalóg
Corsair Force GT Series 240GB
5 7 hodnotení
SSD disk 2.5 ", SATA III, TRIM, čítanie až 555MB/s, zápis až 525MB/s
Kód:  DO102m5 Produktové číslo:  CSSD-F240GBGT-BK

Corsair Force GT Series 240GB

Za všetkých okolností extrémne rýchly a nadštandardne spoľahlivý SSD disk založený na bunkách MLC s natívnou podporou TRIM a kapacitou 240 GB určený pre vysoko náročných užívateľov a ich profesionálne stroje. Disk CORSAIR Force GT Series sa vyznačuje špičkovou odozvou pri práci s malými súbormi a stredné dobou chyby 2 milióny hodiny, takže Vaše dáta budú vždy rýchlo prístupná a zároveň v bezpečí. Disk dosahuje rýchlosti až 555 MB pri čítaní a nemenej pekných 525 MB/s pri zápise dát. Pre vysokorýchlostné pripojenie disku a vynikajúcu odozvu je určený SATA III.

Medzi najväčšie výhody tejto technológie oproti klasickým magnetickým pevným diskom patrí takmer nulová prístupová doba k dátam. Neobsahuje tiež žiadne pohyblivé súčasti a pri svojej činnosti je absolútne nehlučný. Jeho ideálne využitie bude pre inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií typu grafické editory, filmové úpravy a mnohé ďalšie náročné činnosti, kde bude jeho výkon bezozbytku využitý.

Parametre a špecifikácie:

Prístupová doba:
<1 ms

Odolnosť proti nárazu:
1500 G

Stredná doba chyby:
2 mil hodín

Ostatné:
Podpora SMART
Podpora TRIM

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Force GT Series 240GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Force GT Series 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Force Series GT 240 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Force Series GT 240 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Force GT Series 240GB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií