Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster Tactic3D Fury
4,0 5 hodnotení
Slúchadlá 40mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, 3D zvuk 7.1, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, SBX Pre Studio, USB
Kód:  JP325n4 Produktové číslo:  70GH024000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Predaj skončil

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

Headset Sound Blaster Tactic3D Fury využíva pokročilé technológia SBX Pre Studio pre efektné zvuk ako v kine. Vďaka adaptéru USB a režime Dual Mode si môžete vychutnať priestorový zvuk so skvelou lokalizáciou priamo z vášho počítača. Hudba k vám doputuje skrze výkonnej 40mm meniče zaisťujúce masívne dynamiku. S dodávaným softvérom (nepodporuje Windows XP) môžete využívať funkciu Scout, S ktorou budete počuť svojich nepriateľov už z diaľky a získate rozhodujúcu taktickú výhodu nad konkurenciou. Ďalej budete mať k dispozícii ľubovoľné prispôsobenie zvuku a tvorbu užívateľských profilov.

Súčasťou súpravy je odnímateľný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého hluku i 3,5 mm 4pólový konektor pre pripojenie k inteligentným telefónom a tabletom. Priamo na kábli sa navyše nachádza ovládanie hlasitosti a tlačidlo vypnutia mikrofónu. Samozrejmosťou je tiež vysoko ergonomické spracovanie zvyšujúcich komfort pri počúvaní. Starajú sa o neho pohodlné penové náušníky, ktoré sú potiahnuté priedušným textilným povrchom minimalizuje nepríjemné opotenie.

Doplňujúce informácie:

Zvukové technológie:
SBX Pre Studio
7.1 kanálový virtuálny priestorový zvuk

Rozhranie
3,5 mm 4pólový stereofónny vstup
USB prostredníctvom adaptéra Dual Mode

Podporované OS:
Mac OS X v10.6.8 a vyšší
Windows 8, 7, XP (s SP2 a vyšší), Vista (s SP1 a vyššie)

Ďalšie systémové požiadavky:
Procesor Intel Core 2 Duo/ekvivalentný AMD alebo výkonnejší
Operačná pamäť: 1 GB

Štandardné príslušenstvo:
Adaptér Sound Blaster Dual Mode USB
Stručná užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster Tactic3D Fury. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Fury. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Fury. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound Blaster Tactic3D Fury.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií