Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Creative WP-350

Zobraziť katalóg
Creative WP-350
4,0 33 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, 34mm Neodymium magnet, 18Hz-22KHz, Bluetooth 2.1 + EDR, A2DP, AVRCP, apt-X kodek, mikrofón, ovládanie hlasitosti, cestovné puzdro, nabíjací kábel USB
Kód:  JP319o Produktové číslo:  51EF0490AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative WP-350

Bezdrôtové slúchadlá Creative WP-350 Bluetooth sú nástupcom populárneho modelu WP-300, ale obsahujú mnohé vylepšenia. Sú vybavené vstavaným neviditeľným mikrofónom, ktorý umožňuje prijímať telefónne hovory pri počúvaní hudby. Keď zazvoní mobilný telefón, môžete jednoducho odpovedať pomocou univerzálneho dotykového tlačidla na prijímanie hovorov.

Podporovaný kodek apt-X garantuje lepší prenos zvuku technológiou Bluetooth. Vďaka tomu si užijete výnimočný stereofónny zvuk a jednoduché pripojenie k stereofónnym zariadeniam kompatibilným s touto technológiou. Pocítite realistický zvuk hudby a filmov s vynikajúcou synchronizáciou zvuku a videa zo zariadenia s podporou technológie apt-X, ako je tablet Creative ZiiO, nový Apple Mac mini a iMac. Podporovaný je tiež dodatočný PC adaptér Creative BT-D1, ktorý využijete s počítačmi, ktoré nemajú integrovaný Bluetooth radič. K zariadeniam iPad, iPhone a iPod zase stačí prikúpiť Bluetooth vysielač Creative BT-D5 a zo zariadenia sa stane diaľkové ovládanie.

Zvukovo vyladené neodymové meniče zaisťujú mimoriadne kvalitný zvuk. Hudba aj hovory budú znieť neskreslene a čisto. Iste oceníte aj komfortne polstrované náušníky, ktoré poskytujú dokonalé pohodlie pri počúvaní aj konverzáciu s priateľmi. Náušníky možno navyše zložiť naplocho a následne slúchadlá uložiť do batohu alebo do tašky.


Voliteľné príslušenstvo:
USB bezdrôtový vysielač Bluetooth Creative BT-D1 (možno zakúpiť samostatne)
Vysielač Bluetooth Creative BT-D5 pre zariadenia iPad, iPod, iPhone (možno zakúpiť samostatne)

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative WP-350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CREATIVE WP-350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CREATIVE WP-350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative WP-350.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií