Alza pre firmy

Crucial M500 240 GB 7 mm

Zobraziť katalóg
Crucial M500 240 GB 7 mm
4,8 63 hodnotení
SSD disk 2.5", SATA III, MLC, čítanie až 50 0MB/s, zápis až 250 MB/s
Kód:  CR003h5 Produktové číslo:  CT240M500SSD1

Crucial M500 240 GB 7 mm

Crucial M500 - naozajstný pokrok

Obrovské objemy dát a mnohonásobný multitasking od počítačov vyžadujú oveľa väčší výkon ako kedykoľvek predtým. Problém sa dá niekedy vyriešiť kompresiou súborov, niektoré disky si vedia požičať kus vašej operačnej pamäte, aby tak nahnali chýbajúcu rýchlosť. Všetko, ale poukazuje k jedinému bodu.

Platňový pevný disk je relikvia a neúnosne spomaľuje chod celého počítača. Preto sa v súčasnosti tešia tak obrovskej obľube moderné SSD disky, ktoré sú až 20-krát rýchlejšie než štandardné HDD. Vlastnosti, ktorými disponuje vysokokapacitný Crucial M500, vám len tak nejaký SSD neponúkne.

 Obrázok 1
 Obrázok 4
 Obrázok 5

Vysoká rýchlosť bez výnimky

Výrobcovia sa na obaloch často vyťahujú najvyššími prenosovými rýchlosťami, ale v skutočnosti sa potom reálne hodnoty tým inzerovaným ani zďaleka nepribližujú. Spoločnosť Crucial na to ide inak. Reálna rýchlosť sekvenčného čítania disku Crucial M500 je 500 MB za sekundu bez ohľadu na typ súboru. Je tiež úplne jedno, či bude komprimovaný alebo nekomprimovaný. Nie je v tom žiadny háčik.

Nekompromisný výkon aj kapacita

Technici firmy Crucial neradi robia kompromisy. Vyvinuli preto efektívny a spoľahlivý spôsob zápisu dát, nazvaný Native Write Acceleration. Táto technológia rozdeľuje celú záťaž medzi jednotlivé prvky disku. Prepája dohromady všetky výhody radiča, vlastného firmvéru a rýchlej flash pamäte, takže umožňuje dosiahnuť ďaleko rýchlejšiu prácu s dátami. Pri kapacite 240 GB už ani nemusíte riešiť ďalšiu diskovú jednotku.

 Obrázok 6
 Obrázok 7
 Obrázok 8
 Obrázok 9

Úspora a dlhšia životnosť batérie

Využite prednosť dlhšej životnosti a menších energetických nárokov. Bežný disk notebooku zvyčajne zhltne 2,5 W za hodinu. Oproti tomu, hospodárny SSD disk Crucial M500 si vystačí s len zlomkom - 0,15 W. To je takmer 94 % úspora energie.

Keď je čo len časť vášho osobného videa či fotografie poškodená, existuje pomerne veľká šanca, že súbor už neotvoríte. Preto disky Crucial obsahujú dodatočná bezpečnostné opatrenia na zabezpečenie integrity dát. Vaše dáta si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crucial M500 240 GB 7 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial M500 240GB 7mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial M500 240 GB 7 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial M500 240 GB 7 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crucial M500 240GB 7mm.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií