AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Defender Juicy MPH-812

Zobraziť katalóg
Defender Juicy MPH-812
3,8 78 hodnotení
Slúchadlá zátky, 10 - 28000 Hz, kábel 1.2 m, 3.5 mm jack
Kód:  JS280g26 Produktové číslo:  63812

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Juicy MPH-812

Intraaurálne slúchadlá Defender Juicy dodajú vášmu každodennému počúvaniu tú správnu šťavu. Hodia sa pre akékoľvek prenosné prehrávače a vďaka pasívnemu tlmeniu okolitého hluku ich oceníte aj v prostriedkoch hromadnej dopravy. Môžete si pokojne zakúpiť rôzne farebné/tvarové variácie a striedať ich podľa nálady alebo aktuálneho oblečenia.

Mäkké zátky držia slúchadlá bezpečne v ušiach, aby nevypadli ani pri intenzívnom cvičení. Juicy kúpite za pár drobných, takže sa o ne nemusíte zbytočne strachovať, aj keď ich budete využívať pri športovaní. Ide o skvelý model pre mladých ľudí, ktorí sledujú moderné trendy a bavia sa aktívnym životným štýlom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou ke sluchátkům dodávány náhradní gumičky na sluchátka? (různé velikosti) Děkuji.

Diskusia a poradňa k Defender Juicy MPH-812
Príslušenstvo pre Defender Juicy MPH-812 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Juicy MPH-812. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Juicy Defender MPH-812. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Juicy Defender MPH-812. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Juicy MPH-812.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií