PET PET

Defender Sirocco X65 PRO

Zobraziť katalóg
Defender Sirocco X65 PRO
4,1 22 hodnotení
Reproduktory 2.1 set, 2x 15W + 35W Subwoofer
Kód:  JS280a18a9 Produktové číslo:  65157

Defender Sirocco X65 PRO

Defender Sirocco X65 PRO predstavuje všestranný aktívny reproduktorový systém, ktorý prekvapí svojim výborným zvukovým výstupom a kvalitným prevedením. Zostava 2.1 sa skladá z dvoch reproduktorov s výkonom 15 W a subwooferom s výkonom 35 W RMS . Skvele sa tak hodí na počúvanie hudby, zvukových efektov pri hraní hier a sledovaní filmov. Svojim výkonom bez problémov ozvučí miestnosti do 40 m2. Drevený kryt subwoofera je priamo predurčený pre špičkové podanie basov.

Vo výbave nájdeme zabudovaný MP3 prehrávač , ktorý podporuje priame prehrávanie z externých zariadení cez USB rozhranie či pomocou SD kariet. Môžete si tak hneď vychutnať počúvanie všetkých skladieb na vašich diskoch a pamäťových kartách. Prehľadný LCD panel na subwooferi zobrazuje práve prehrávanú skladbu, hlasitosť, nastavenie basov a ďalšie údaje. K pohodlnému ovládaniu slúži ergonomický diaľkový ovládač . Hlasitosť a basy možno tiež ľahko ovládať na prednom paneli subwoofera. Na zadnej strane sú pripravené dva 2RCA Audio vstupy. V balení nájdete aj adaptér 2RCA-Jack 3,5 mm.

Rozmery subwooferu:

170 x 330 x 320 mm

Rozmery satelitov:

92,2 x 355 x 50 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den ma to bezdratove pripojeni ? a na te to propojt´jak na tv tak na PC

Diskusia a poradňa k Defender Sirocco X65 PRO
Príslušenstvo pre Defender Sirocco X65 PRO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Sirocco X65 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Sirocco X65 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Sirocco X65 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Sirocco X65 PRO.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií