Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dell Alienware Aurora

Zobraziť katalóg
Dell Alienware Aurora
5 1 hodnotení
Počítač Intel Core i7 3930K (Six Core) Ivy Bridge, RAM 16GB DDR3 (4x4GB), Dual NVIDIA GeForce GTX660 1.5GB SLI, 2TB 7.2k, DVD, klávesnica US, Windows 8 64bit MUI
Kód:  TD145c2 Produktové číslo:  AW_Aurora2 Stránky výrobcu

Dell Alienware Aurora

Luxusne výkonná herná zostava zložená z toho najvýkonnejšieho, čo možno dnes na trhu zohnať. Vďaka ohromujúcemu výkonu dvoch grafických kariet si poradí so všetkými modernými hrami vo vysokých rozlíšeniach vrátane vyhladzovania. Nekompromisne výkonný šesťjadrový procesor Intel Core i7-3930K sa skvele hodí aj pre náročné nasadenie do multimediálnej oblasti, pre strih domáceho videa alebo amatérske úpravy fotografií. Výkonovo vyvážený hardvér v čele s najmodernejšími architektúrami Sandy Bridge-E a Kepler vám otvorí bránu do sveta neobmedzenej zábavy. V počítači je predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8 64bit s českou lokalizáciou, ktorý vám umožní využiť potenciál všetkých komponentov naplno.

Čo by to bolo za herný počítač, keby nebol vybavený špičkovou architektúrou Sandy Bridge-E. Procesor Intel Core i7 3930K patrí na vrchol podarenej a výkonnej rady Core i7 procesorov a je naozaj hoden svojho označenia. Šesť jadier tiká na vysokej frekvencii a v prípade potreby vyššieho výkonu sú schopné sa pretaktovať až na 3,9 GHz. Procesor má navyše odomknutý násobič a umožní všetkým náruživým overclockerom dosiahnuť ešte vyšších frekvencií. Všetky hry vrátane tých budúcich vám pôjdu maximálne plynule, práca s mnohými aplikáciami naraz bude svižná a vôbec chod celého počítača vás prekvapí svojou rýchlosťou. Aby sa dosiahlo čo najúčinnejšieho a najtichšieho chladenia, stará sa o studený chod procesora ultimátne vodné chladenie priamo od spoločnosti Dell.

Vychutnajte si všetky krásy nového rozhrania DirectX 11. Dychberúca grafika moderných hier vyzerá takmer realisticky a vy si ju užijete so všetkým všade vďaka dvojici výkonných grafických kariet nVidia GeForce GTX 660 s najnovšou architektúrou Kepler. Jadrá GK106 sú vybavené  1920 CUDA jadrami a disponujú excelentným grafickým výkonom. Funkcia GPU Boost navyše dokáže jadrá podľa potreby pretaktovať a zahráte si tak moderné hry vo vysokom rozlíšení a vo všetkých prípadoch aj so zapnutým vyhladzovaním. Enormný výkon skvele dopĺňa 16 GB kapacita operačnej pamäte, pre ktorú nebude žiadna hra dosť náročná.

Že ide o naozaj herný počítač, svedčí aj prevedenie skrine. Dizajnovo vydarená a futuristicky vyzerajúca skriňa je vybavená farebným podsvietením, ktorého farbu si môžete sami zvoliť a upraviť podľa vášho gusta pomocou špeciálneho ovládacieho programu. O napájanie všetkých komponentov sa stará kvalitný zdroj s celkovým výkonom 875 W a vysokou účinnosťou pre čo najstabilnejšiu dodávku prúdu. Súčasťou počítača je tiež herná myš a podarená klávesnica zo série Alienware TactX.
 

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, plánujete přidat do portfolia Alienware Aurora R7? Zájem by určitě byl, nyní není v ČR nikde k dispozici. Děkuji, MR

Diskusia a poradňa k Dell Alienware Aurora
Príslušenstvo pre Dell Alienware Aurora
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware Aurora.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií