Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Dell Alienware X51

Zobraziť katalóg
Dell Alienware X51
4,5 2 hodnotení
Počítač Intel Core i7 4770 Haswell, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX760 Ti 2GB, 2000GB 7.2k, DVD, WiFi, US klávesnica, myš, Windows 8.1 64-bit ENG
Kód:  TD146e Produktové číslo:  D-X51-N2-112 Stránky výrobcu

Dell Alienware X51

Krásny, kompaktný, ale poctivo výkonný a vybavený herný počítač Dell Alienware X51 s hardvérovou výbavou pre uspokojenie najnáročnejších hráčov a multimediálnych užívateľov v každom smere. Nevšedne vyzerajúca skriňa prekvapí svojou funkčnosťou a efektným osvietením s voľbou vlastného sfarbenia. Vnútri skrýva skvele vyvážený a chladený hardvér pre maximálne využitie každého komponentu.

Dell Alienware X51 je postavený na výpočtovej sile štvorjadrového procesora z najnovšej rodiny Haswell -Intel Core i7 4770. Jeho každé jadro pracuje na frekvencii 3,4 GHz, kde podá ďaleko lepší výkon ako predchádzajúce generácie a zároveň pri nečinnosti šetrí energiu. Funkcia Intel Turbo Boost 2 dokáže frekvenciu navýšiť až na 3,9 GHz. Rýchly prísun dát s veľkým objemom zaistí 16 GB operačná pamäť typu DDR3. Vysoko náročné grafické výpočty rýchlo spracuje grafický čip NVIDIA GeForce GTX 760 Ti s vlastnými 2GB pamäte.

Poteší veľký počet konektorov USB 3.0, vrátane dvojice vysokorýchlostných portov Hi-Speed. Na ukladanie vašich dát je určený rýchly pevný disk s veľkou kapacitou 2000 GB. Zálohovanie dát alebo prehrávanie médií zaistí DVD napaľovacia mechanika. Do siete sa pripojíte bezdrôtovým štandardom WiFi. Nič nebráni okamžitému začatiu činnosti vďaka predinštalovanému operačnému systému Microsoft Windows 8.1 v 64-bitovej anglickej verzii. Súčasťou balenia je tiež atraktívna multimediálna súprava drôtovej klávesnice a špičkovej optickej myši Alienware.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Alienware X51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware X51.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií