PET PET

Dell Inspiron 3847

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 3847
4,2 5 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 4440 Haswell, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GT625 1GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, klávesnica, myš, Windows 8.1 Pre 64-bit + Windows 7 Pre 64-bit
Kód:  TD152a8 Produktové číslo:  D-3847-N3-502 Stránky výrobcu

Dell Inspiron 3847

Značkový počítač

Dell Inspiron 3847 prináša výkon moderných komponentov aj vysokú spoľahlivosť. Nájde uplatnenie ako kancelársky či domáci počítač, kde ho možno využiť aj ako kvalitný multimediálny prehrávač. S portom HDMI totiž slúžiť aj pre jednoduché prenesenie obrazu na projektor alebo televízii.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Klasické provedení

Klasické prevedenie


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dodáván s klávesnicí a myší

Dodávaný s klávesnicou a myšou

Rozšírená záruka

Počítač v základe poskytuje vysoký výkon pre všetky neherné aplikácie, ale je pripravený aj pre ďalšie prispôsobenie užívateľom, napríklad upgrade grafickej karty alebo pridanie pevného disku. Nechýba veľa portov vrátane USB 3.0 pre rozmanitá periférne zariadenia.

Spoločnosť Dell je preslávená nadštandardné zárukou na svoje výrobky. Ide o trojročnú garanciu NBD (Next Business Day On-site), čo znamená príchod technika a opravu na mieste do budúceho pracovného dňa.


Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 3847
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 3847.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií