Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell XPS Duo 12 čierny

Zobraziť katalóg
Dell XPS Duo 12 čierny
Doručenie na
predajňu zadarmo
Tablet PC -Certifikácia Ultrabook, Intel Core i5 4200 Haswell, dotykový 12.5" LED 1920x1080, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4400, 128GB SSD, WiFi, Bluetooth, Webkamera, Windows 8.1 64bit, podsvietená CZ klávesnica
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NJ3095 Produktové číslo:  N3-XPS12-N2-522K Stránky výrobcu
Dell XPS Duo 12 čierny 840,22 € Rozbalené

Dell XPS Duo 12 čierny

Dell XPS Duo 12 čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Unikátne riešený ultrabook Dell XPS Duo 12 sa dokáže jediným otočením obrazovky premeniť na prenosný tablet s naozaj vysokým výkonom. Moderný a úsporný Intel Core i5 procesor, dotykový displej s fantasticky jemným rozlíšením FullHD, extrémne rýchly SSD disk a predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 sú jasnými dôkazmi jedinečnosti tohto prenosného počítača ideálneho na využitie na cestách, pri konferenciách, na prednáškach či u firemných prezentácií.

Inovatívny dizajn


Ultrabook XPS 12 je jediný takto výkonný ultrabook vybavený elegantným otočným displejom. Či už surfujete na internete, vybavujete emaily, pripravujete si prezentácie alebo si len tak prezeráte filmy, XPS 12 sa vám vždy plne prispôsobí. Prémiové materiály a dôkladné testovanie vám navyše zaručia extrémne dlhú životnosť celého otočného mechanizmu. XPS 12 je vyrobený z hliníkových a karbónových vlákien, ktoré mu dodávajú odolnosť, pevnosť a pritom nízku hmotnosť.

Dlhá výdrž


Pracujte alebo si užívajte multimediálnú zábavu celý deň doma, v kancelárii, ale aj na cestách. Batéria dokáže zásobovať ultrabook energiou viac ako 8,5 hodiny, čo je o 2,5 hodiny viac ako predchádzajúce generácie.

Nechajte si prežiariť život


Hneď po prvom spustení budete určite nadšení z fantasticky jemného FullHD displeja s 2-krát viac pixelmi než pri klasických displejoch a jeho široké pozorovacie uhly a vysoký jas vám navyše zaručia bezproblémovú čitateľnosť na slnku. XPS 12 vám skrátka umožní vidieť obrázky také, ako sú v skutočnosti.

Microsoft Windows 8


S ultrabookom Dell XPS 12 spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8.1 v 64-bitovej verzii. Dlaždicová plocha prostredia Metro je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky a je špeciálne upravená na dotykové ovládanie. Vaše dáta si môžete uložiť do cloudového úložiska SkyDrive a mať ich tak prístupné na viacerých zariadeniach kdekoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie. S Windows 8.1 sa skrátka fantázii medze nekladú.

Súčasťou, ktorú poskytuje spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, tá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
12,5" Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
12,5" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
1,3 Mpx Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
7,84 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,52 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
Mini DisplayPort Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
317 mm Hotovo!
Maximálna výška
20 mm Hotovo!
Hĺbka
215 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell XPS Duo 12 čierny
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií