Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

DPS E800

Zobraziť katalóg
DPS E800
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, perleťový, 6" displej s elektronickým inkoustem, 2GB + slot pro microSD
Kód:  MD032x2 Produktové číslo:  EBKD1111W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DPS E800

Super tenká elektronická čítačka kníh využívajúce unikátnu technológiu E-Ink (elektronický atrament) simulujúcej klasické čítanie z papierovej podoby kníh a zaisťujúce perfektné čitateľnosť i priamom slnku alebo pod lampičkou. Čítačka disponuje displejom o veľkosti 6 "s rozlíšením 800 x 600 a možnosťou nastavenia 8 stupňov odtieni šedej. Veľmi praktický rys čítačky predstavuje tzv G-senzor, ktorý dokáže display automaticky otočiť o 90 ° stupňov v závislosti na tom, v akej polohe čítačku držíte . Čítačka zaujme širokou podporou textových formátov vrátane dokumentov PDF, WORD a HTML. Podporuje dokonca aj rad hudobných súborov (MP3, WMA, atď), takže je ju možné súčasne využívať aj ako hudobný prehrávač. Interná pamäť čítačky je 2 GB. V prípade potreby väčšej kapacity je možné pamäť rozšíriť o pamäťovú kartu microSD/SDHC. Rozhranie čítačky ponúkne microUSB konektor pre jednoduchý prenos súborov z počítača a výstup na dodávané slúchadlá.O napájanie čítačky sa stará Li-Pol batéria, ktorá poskytne prevádzku až na niekoľko týždňov na jedno nabitie!

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Veľkosť: 6 "
Rozlíšenie: 800 x 600
Farby: 8 stupňov odtieňov šedej
Elektronický inskoust

Pamäť:
Interné: 2 GB
Slot na pamäťové karty microSD/SDHC

Podporované formáty:
Text: PDF, epub ASCII, UNICODE TXT, LRC WORD, PDB, HTML, FB2, WTXT
Audio: MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC, OGG

Rozhranie:
1x MicroUSB
1x výstup na slúchadlá

Napájanie:
Li-Polymer 1200 mAh

Rozmery:
172,5 x 120,6 x 9 mm

Dodávané príslušenstvo:
Nabíjačka
MicroUSB kábel
Slúchadlá
Užívateľský manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DPS E800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DPS E800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DPS E800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DPS E800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DPS E800.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií