Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc

Zobraziť katalóg
DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc
DVD napaľovačka LG GSA-H55N černá (black) - DVD±R 20x, DVD+R9 10x, DVD-R DL 10x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 12x, SecurDisc, bulk
Kód:  GM799h Produktové číslo:  GSA-H55NRBB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc Predaj skončil

DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc

Výkonná vypalovací mechanika v čiernom dizajne s technológiou SecurDisc podporuje formáty DVD + R / RW, DVD-R/RW i DVD-RAM a ponúka vysokú rýchlosť zápisu a prepisu na média obidvoch formátov.Táto verzia ponúka možnosť až 20x zápisu na klasická DVD média.Mechanika sa dodáva v cenovo atraktívnom bulk balení (iba mechanika).

Technológia SecurDisc Vám zaistí bezpečnosť Vašich dát uložených na médiu DVD alebo CD.Táto technológia podporuje 4 rôzne ochrany disku.Využiť môžete softvérovú ochranu vložením prístupového hesla k médiu alebo digitálneho podpisu.K dispozícii je tiež funkcia kontroly úplnosti údajov prostredníctvom kontrolného súčtu, čo dokáže zistiť zmenená dáta.Využiť možno aj ochranu proti kopírovaniu, ktorá zabezpečí dátové súbory proti kopírovaniu z disku.Technológia SecurDisc je vyvinutá v spolupráci so spoločnosťou Nero, ktorá zabezpečuje kompatibilitu tejto technológie vo svojich produktoch.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
20x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
10x DVD + R9, 10x DVD-R DL
12x DVD-RAM
48x CD-R, 32x CD-RW

Rýchlosť čítania:
16x DVD-ROM
48x CD-ROM

Prístupová doba:
DVD-RAM:175 ms
DVD-ROM:140 ms
CD-ROM:120 ms

Rozhranie:
IDE ATAPI, ATA/33

Veľkosť médií:
8 cm, 12 cm

Podporované formáty:
DVD + R DL 8,5 GB, DVD + R 4,7 GB, DVD + RW 4,7 GB, DVD-R 4,7 GB (closed session), DVD-RW 4,7 GB (closed session), DVD - RAM, DVD-Video, DVD-5, DVD-9, DVD-10, DVD-18, CD-DA, CD-ROM XA (m1, m2f1/m2f2), CD-R, CD-RW, Bootable CD, Karaoke -CD, Photo CD (single & multi-session), Video CD, CD-Extra, Mixed-mode CD, CD-Text, CD-Graphics

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:
146 x 165 x 41,3 mm

Hmotnosť:
780 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DVD vypalovačka LG GSA-H55N SecurDisc.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií