Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition

Zobraziť katalóg
Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition
Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition (65W) 64-bit Brisbane BOX (bez chladiče) socket AM2
Kód:  BD434e Produktové číslo:  ADO5000DSWOF
Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition Predaj skončil

Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition

Špeciálna čierna edícia dvoujádrového procesora AMD Athlon64 5000 + patrí do zbierky tých najlepších Athlon z dielní AMD.Táto edícia je limitovaná, takže bude vyrobený len určitý počet kusov.Procesor má teda cenu nielen zberateľskú, ale je i extrémne výkonný, tika na frekvencií 2,6 GHz a má otvorený násobič, takže je vhodný pre taktování.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače so zameraním na mnohovláknové spracovania a prevádzkovania mnohých aplikácií súčasne a zároveň s dôrazom na minimálne tepelné vyžarovanie.Hodí sa tak ideálne do pracovných staníc, u ktorých je kladený dôraz na nízku hladinu hluku.

Obsahuje dve nezávislé jadrá zabudovaná do jedného procesora.Každé jadro je vybavené vlastnou cache pamäťou o veľkosti 512 kB.Architektúra AMD64 podporuje 64-bitové výpočty, umožňuje adresovat až 64-bitový pamäťový priestor a rozširuje počet použiteľných registrov reálne až na trojnásobok.Procesor umožňuje spracovávať hardwarovo ako staršie 32-bitové, tak aj moderné 64-bitové programy v plnej rýchlosti.Podporované sú najpoužívanejšie rozširujúca inštrukcií sady 3DNow, SSE, SSE2 a novo i SSE3.

Ľahko tak možno napríklad na jednom jadre komprimovať video, vykonávať výpočty alebo renderovat 3D grafiku a na druhom sa venovať bežnej kancelárskej práci bez sebemenšího ovplyvnenia alebo spomalenia náročným procesom na pozadí a to všetko transparentne bez nutnosti zásahu používateľa.

Maximálna pamäťovú priepustnosť zaručuje integrovaný pamäťový radič s podporou pamätí DDR2 až do frekvencie 800 MHz.To spolu s použitím obousměrné systémovej zbernice HyperTransport (HT) s vysokou dátovou priepustnosťou, bežiaci na frekvencii 2 GHz, zaručuje maximální výkon celého systému.

Patice AM2 je pripravená pre všetky kategórie procesorov, či už sa jedná o vysoko výkonné procesory, cez mainstream až po nižšiu triedu.Je tvorená 940 piny a vďaka novým technológiám je oproti staršej paticím Socket 939 zaznamenaný nárast výkonu až o 10 percent.

Úsporný režim Stop Grant / Halt účinne zlepšuje spotrebu pri nevytížení procesora tým, že zníži svoju vnútornú frekvenciu bez redukcie napätia.Technológia PowerNow!verzia 1.4 zaručuje výbornú úsporu energie pomocou zmeny napätia.Známa technológie Cool'n'Quiet spolupracuje s PowerNow!a reguluje otáčky ventilátorov podľa výkonu, čím redukuje hluk ventilátora.

Parametre a špecifikácie:


Jadro:
Brisbane

Výrobný proces:
Hustota integrácie:65 nm

Rýchlosť:
Modelové číslo:5000 +
Frekvencia:2,6 GHz

Systémová zbernica:
Frekvencia:2000 MHz
Technológia HyperTransport

Cache pamäť:
512 kB L2 (pre každé jadro)

Pätica:
Socket AM2

Napätie:
1,25 - 1,35 V

Tepelný výkon procesoru (TDP):
Maximálna:65 W

Technológia:
Energy Efficient
AMD64
Cool'n'Quiet
NX-Flag
Dual Core
SSE3
HyperTransport
Stop Grant / Halt
PowerNow!v1.4

Balenie:
Bez chladiča!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dvoujádrový procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition .
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií