Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz

Zobraziť katalóg
Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz
Procesor Intel Dual-Core Pentium D 915 - 2,80GHz, 800MHz FSB, 4MB cache, socket 775, EM64T BOX (Presler)
Kód:  BO379d Produktové číslo:  BX80553915

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz Predaj skončil

Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz

Inovatívne a cenovo dostupný dvojjadrový procesor Intel Pentium 4, určený pro patici Socket 775, prinášajúcim fantastický výpočtový výkon vo všetkých aplikáciách, perfektnú stabilitu, spoľahlivosť a úplnú kompatibilitu.Procesor s dvoma jadrami je určený do jednoprocesorových pracovných staníc i domácich počítačov.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače s dôrazom na mnohovláknové spracovanie a prevádzku mnohých aplikácií súčasne.Je založený na osvedčených NetBurst architektúre, ale oproti jádru Northwood je vyráběn pokročilou 65 nm technológiou novej generácie využívajúce "napnutého" kremíka pre lepší proudění signálu, má prodlouženou inštrukčnú frontu z 20 na 31 krokov, zväčšenú pamäť Cache na 16 KB L1 a 2 MB L2 pre každé z jadier vrátane zvýšenia jej priepustnosti na 108 GB / s, novú sadu multimediálnych inštrukcií SSE3 a mnoho ďalších čiastkových zmien.Technológia Intel EM64T (Extended Memory 64 Technology) naviac umožňuje procesorom bežať na 64-bitových operačných systémoch a aplikáciách.Procesor už nepodporuje technológiu Hyperthreading práve vďaka dvojici jadier v jednom procesore.

Procesor beží na frekvencii FSB 800 MHz.Procesory Intel Pentium rady D vyžadujú základné dosky s čipsety i945 alebo i955.

Patice Socket 775 sa líši od starší Socket 478 okrem počtu pinov predovšetkým tým, že procesor je teraz vybavený len kontaktnými ploškami a odpružené piny nesie základná doska.To prispieva predovšetkým k nižším výrobným nákladom procesorov, ľahšiu manipuláciu s nimi a vyššej spoľahlivosti pätice.Naviac je celý Socket 775 (okrem plastového rámečku kolem procesoru) v Celokovové vyhotovenie, čo sa odrazí na lepším odvodu tepla do chladiča.

Hlavné vlastnosti:
Jadro Pressler
Zväčšená cache pamäť:L1 16 KB L2 2 x 2 MB
Predĺžená inštrukčnú pipeline na 31 krokov
Lepšie predikcia vetvenia kódu
Celočíselná multiplikátor umožňujúci vykonávať celej násobenie priamo v ALU bez pomalého presunu do FPU
Prídavné WC buffer pre rýchlejší zápis do pamäte
Sada multimediálnych inštrukcií SSE3
Zdvojená ALU jednotka pre rýchle nativní zpracování 64-bitových čísel
Kompletne prepracovaná jednotka FPU pre operácie s desatinnými číslami a SIMD inštrukciami
Vylepšená distribúcia hodinového signálu z generátorov frekvencie po celom čipe a tým zlepšenie stability pri vysokých frekvenciách
Zníženie napätia a tým aj spotreby na jeden tranzistor
Podpora Enhanced Intel SpeedStep

Parametre a špecifikácie:
Pätica:Socket 775 (LGA775)
Modelové číslo:D 915
Pracovná frekvencia:2,80 GHz
Frekvencia zbernice:800 MHz
Balenie:BOX vrátane certifikovaného chladiča

Upozornenie:Patice Socket 775 vyžaduje odbornú montáž!Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka.Odporúčame nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dvoujádrový procesor Intel Pentium D 915 - 2,80GHz.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií