Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DYSON DC62 Animal Pro

Zobraziť katalóg
DYSON DC62 Animal Pro
4,5 8 hodnotení
Tyčový vysávač šedo-fialový, akumulátorový, sací výkon: 100AW (6minut)/28AW (26minut), nádoba 0.4l, technológia 2 Tier Radial, úchyt na stenu
Kód:  EAD1089g2 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  DS-64952-01 Stránky výrobcu

DYSON DC62 Animal Pro

DYSON DC62 Animal Pro predstavuje vysoko výkonného pomocníka na upratovanie do každej domácnosti. Špičkový akumulátorový vysávač vyniká inovatívnou technológiou2 Tier Radial. Tá vďaka 15 paralelne operujúcich cyklónov v dvoch vrstvách efektívne zvyšuje prietok vzduchu a zachytí aj tie najjemnejšie čiastočky prachu. Tento unikátny vysávač disponuje dokonca o 50% väčším sacím výkonom než DC45. Jedná sa teda o najsilnejší akumulátorový prístroj výrobcu DYSON.

Vďaka veľmi nízkej hmotnosti je manipulácia veľmi jednoduchá. Predovšetkým oceníte jeho univerzálne využitie. Môžete účinne vysávať celý interiér od podlahy až k stropu. Moderný prístroj ponúka špeciálna elektrická kefa s uhlíkovými vláknami, Ktorý spoľahlivo odstráni všetok prach a nečistoty z kobercov aj tvrdých podláh. Pre dôkladne vyčistenie čalúnenia aj autosedačiek využijete mini elektrický kefa. Skvele zachytia chlpy aj srsť a dostane sa do veľmi malých priestorov. Pre vysávanie v rohoch a ťažko dostupných miestach je multifunkčný prístroj vybavený kombinovanú štrbinovú a kefovou hubicou.

DYSON DC62 Animal Pro je napájaný pomocou odolné Li-ion batéria. Na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 26 minút pri konštantnom výkone 28 Wattov. Pri maximálnej 100 Wattovej úrovni zvládne vysávať až 6 minút. Vďaka kompaktným rozmerom ho možno pohodlne pripevniť k nabíjačke. Možno tiež uložiť do špeciálneho držiaku na stenu, Aby bol vždy po ruke a pripravený ihneď k použitiu.

Doplňujúce informácie:

Balenie obsahuje:

Vysávač DC62
Trubice
Elektrický motorový rotačná kefa
Elektrický motorový rotačná mini kefa
Kombinovaná kefová
Štrbinová hubica
Nikel-Mangán-Kobaltový akumulátor
Nabíjací adapté
Úchyt na stenu
Predmotorový prací filter (inštalovaný vo vysávači)

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
25,49 min Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!
Farba
Fialová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DYSON DC62 Animal Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson DC62 Animal Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON DC62 Tier Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON DC62 Tier Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson DC62 Animal Pro.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií