Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

ECG DVT 1350 HD PVR

Zobraziť katalóg
ECG DVT 1350 HD PVR
4,4 65 hodnotení
DVB-T prijímač 2x SCART, HDMI, MPEG-2/4, nahrávanie na USB, Timeshift, diaľkové ovládanie
Kód:  WE003m Produktové číslo:  DVT1350HDPVR Stránky výrobcu

ECG DVT 1350 HD PVR

ECG DVT 1350 HD PVR je moderný DVB-T tuner na príjem digitálneho vysielania, ktorý sa okrem tejto nosnej funkcie chváli aj ďalšími technologickými vymoženosťami, ktoré umožnia jeho lepšie využitie a prinesú do vašej domácnosti viac digitálnej zábavy. Ide predovšetkým o podporu nahrávania televíznych programov prostredníctvom rozhrania USB. Vďaka tomuto získate možnosť pustiť si váš obľúbený diel seriálu neskôr alebo zachytiť kópiu obľúbeného filmu. Okrem toho disponuje prístroj aj funkciou TimeShift, českým menu a praktickým elektronickým programovým sprievodcom EPG. Už spomínané USB rozhranie je doplnené prítomnosťou HDMI a dvojicou SCART konektorov pre perfektnú kvalitu obrazového aj zvukového prenosu. Vďaka dvojici SCART konektorov je možné pripojiť viac zariadení a dokonale tak spojiť celú vašu digitálnu domácnosť. Nechýba ani anténny vstup alebo digitálny koaxiálny výstup. V balení nájdete aj diaľkové ovládanie na maximalizáciu vášho užívateľského pohodlia.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

HD DVB-T prijímač s podporou nahrávania

Video kompatibilita:
MPEG-2/4

Rozhranie:
HDMI
2x SCART
Anténny vstup
Digitálny koaxiálny výstup

Ďalšie vlastnosti:
nahrávanie na USB a ďalšie multimédiá
TIMESHIFT funkcie
České menu
EPG

Farebné vyhotovenie:
čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG DVT 1350 HD PVR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG DVT 1350 HD PVR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG DVT 1350 HD PVR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG DVT 1350 HD PVR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií