PET AD homeoffice

ECG ERB 21792 WA ++

Zobraziť katalóg
ECG ERB 21792 WA ++
Chladnička kombinovaná, A ++, objem chladničky/mrazničky 202/73l, hlučnosť 40dB, automatické rozmrazovanie, zmena otvárania dverí
Kód:  FAC2211p Produktové číslo:  310120074958 Stránky výrobcu

ECG ERB 21792 WA ++

Kombinovaná voľne stojaca chladnička ECG ERB 21792 WA ++ zaujme veľmi úspornou prevádzkou a šikovne riešeným vnútorným priestorom, ktorý celkovo pojme 275 l. Vyhovejú tak požiadavkám každodenného chodu domácnosti. Vďaka svojej efektivite sa vyznačuje nízkymi nákladmi, s energetickou triedou A ++ sa nemusíte báť, že by bola záťažou pre váš rozpočet.

Chladiaca časť s vnútorným objemom 202 l je vybavená 4 poličkami s možnosťou výškového nastavenia, takže si priestor ľahko prispôsobíte meniacim sa potrebám. Rozmerný box na zeleninu a ovocie pojme aj dlhé uhorky. Vo dverách nájdeme tri široké priehradky vrátane držiaka na vajíčka a formy na ľad. Pohodlne sa sem zmestí aj veľká fľaša na limonádu.

Spodná mraziaca časť je Automatické rozmrazovanie a je rozčlenená tromi priehľadnými boxy, kam sa zmestia aj veľké kusy mäsa. Praktická je možnosť zmeny smeru otvárania dvierok a nastaviteľné nožičky, takže či už chladničku postavíte kamkoľvek, vždy sa bude pohodlne používať. S bielym prevedením navyše dobre zapadne do každej kuchyne.

Hlavné prednosti:

  • 4 poličky
  • Automatické rozmrazovanie mrazničky
  • Nastaviteľná výška nožičiek
  • Zmena otvárania dverí
  • Chladiace médium: R600a
  • Trieda mrazenia ****
  • Mraziaci výkon 4 kg/24 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG ERB 21792 WA ++
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG ERB 21792 WA++.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií