Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Edimax IC-3115W

Zobraziť katalóg
Edimax IC-3115W
3,5 56 hodnotení
IP kamera 1280 x 960, 1.3 Mpx, M-JPEG, detekcia pohybu, LAN, WiFi (802.11 b/g/n), Plug & View
Kód:  NF309h2 Produktové číslo:  IC-3115W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Edimax IC-3115W

Jednoduché monitorovanie domácnosti

Edimax IC-3115W predstavuje cenovo veľmi dostupnú sieťovú kameru, určenú na jednoduché monitorovanie v domácnosti. S veľkosťou priemerného smartfónu možno kameru Edimax IC-3115W ľahko umiestniť na stôl alebo na stenu, takže budete mať vždy prehľad o bezpečnosti vašich domácich maznáčikov, vášho majetku alebo vašich blízkych. Kamera Edimax IC-3115W má lesklú bielu povrchovú úpravu a jednoduchý dizajn, čo umožňuje, aby dokonale zapadla medzi vaše domáce dekorácie. Bezdrôtová sieťová kamera 1,3 megapixela Edimax IC-3115W predstavuje jednoducho tú najlepšiu voľbu na jednoduché monitorovanie domácnosti.

ipcam

Edimax Plug-n-View

Technológia Edimax Plug-n-View uľahčuje dohľad na bezpečnosť vášho domova, rodiny, domácich zvierat a majetku odkiaľkoľvek. Vďaka technológii Plug-n-View si sieťovú kameru Edimax nastavíte v niekoľkých jednoduchých krokoch. Kamera je tiež schopná automaticky sa pripojiť do cloudu, takže k nej získate prístup odkiaľkoľvek pomocou inteligentného telefónu, tabletu alebo počítača.

ipcam

Širokouhlé, vysoko kvalitné video

Kamera Edimax IC-3115W disponuje širokouhlým objektívom 1,7 mm (ekvivalentný objektívu 28 mm), ktorý pokrýva uhol záberu 74,8 stupňov, vďaka čomu je vhodná na zachytávanie videosekvencií širokej oblasti prostredníctvom jedinej kamery. Vďaka snímaciemu prvku CMOS 1,3 megapixela je táto kamera schopná zachytávať videosekvencie s rozlíšením SXVGA (1280 x 960 bodov) pri frekvencii 30 snímok za sekundu.

ipcam

Detekcia pohybu

Kamera IC-3115W je vybavená výkonným systémom detekcie pohybu v niekoľkých sektoroch. Keď kamera zachytí v určitej oblasti pohyb, okamžite vytvorí snímku udalosti a odošle ju užívateľovi elektronickou poštou alebo pomocou protokolu FTP. Detekcia pohybu vo viacerých sektoroch takisto spolupracuje s funkciou záznamu kamery. Keď kamera IC-3115W detekuje pohyb, je schopná vyhotoviť videozáznam sledovaného sektoru s dĺžkou až 60 sekúnd.

ipcam

Správa z počítača, iPhonu alebo telefónov so systémom Andriod

Súčasťou príslušenstva kamery Edimax IC-3115W je 16-kanálový prehliadač na inštaláciu na počítač (zadarmo), s ktorým je užívateľ schopný sledovať a spravovať až 16 sieťových kamier súčasne. Tento prehliadač podporuje manuálne, cyklické a plánované nahrávanie obrazu pre každú dohľadovú aplikáciu. Okrem toho, prehliadač EdiView sieťové kamery IC-3115W pre telefóny iPhone a Android umožňuje používateľom prístup ku kamere bez použitia počítača.

ipcam

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
27 mm Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Rozmery

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
27 mm Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 960 px Hotovo!
Zorný uhol
75 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!

Rozmery

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
27 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, lze ještě někde sehnat příslušenství - konkrétně stojánek či jeho součásti - ke kamerám IC-3115W či IC-3110W

Dobrý den. chtěl bych se zeptat jestli tato kamera nebo jiné IP kamery podporují i aplikace pro android?

Dobry den, dnes jsem koupil IP kameru edimax ic-3115w. chtel bych se zeptat, jestli jde s touhle kamerou nahravat a zpetne se podivat na zaznamy. dekuji

Dobrý den, chci se zeptat, jaké rychlosti kamera dosahuje přes přenos wifi? Děkuji

Diskusia a poradňa k Edimax IC-3115W
Príslušenstvo pre Edimax IC-3115W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax IC-3115W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Edimax IC-3115W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií