Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Edimax PT-112E

Zobraziť katalóg
Edimax PT-112E
IP kamera 1920x1080, PoE, elektricky otáčaný objektív, mikrofón, nočné videnie, detekcia pohybu, H.264, MPEG4 a MJPEG, microSD, LAN
Kód:  NF313a Produktové číslo:  PT-112E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Edimax PT-112E

Sieťová kamera Edimax PT-112E má ideálne vlastnosti na monitorovanie obchodu, kancelárie i verejne prístupných priestorov. Jej veľkosť je pritom natoľko miniatúrna, že jej nasadenie nebude nikde pôsobiť rušivým dojmom. Kamera je vybavená mnohými modernými a praktickými funkciami, medzi ktorými nesmie chýbať infračervené videnie na snímanie priestorov v noci, pohyblivý objektív, schopnosť detekovať pohyb či nahrávať kvalitné video s kodekom H.264 šetriacim miesto v pamäti pri zachovaní vysokej úrovne detailov.

Veľkosť tak akurát do dlane


Štýlové biele a miniatúrne vyhotovenie kamery Edimax ju priamo predurčuje na nasadenie do kancelárií či verejných miest, kde sa perfektne zladí s prostredím a nebude pre vás, vašich zamestnancov či zákazníkov pôsobiť nijako rušivým dojmom.




Pohyblivý objektív


Schopnosť objektívu pohybovať sa a nakláňať značne vylepší sledovacie schopnosti celej kamery. Objektív je možné natáčať do strán, meniť uhol naklonenia a príjemnou funkciou je taktiež schopnosť automaticky sledovať pohybujúce sa objekty.


Monitorovanie vo dne aj v noci


19 infračervených diód spoločne s mechanickým IR filtrom dovidí aj v zhoršených svetelných podmienkach celých 10 metrov ďaleko. Váš majetok tak zostane v bezpečí aj v noci alebo pri zhasnutých svetlách.

Jediný kábel


Že ide o profesionálnu kameru na vnútorné sledovanie a bezpečnosť potvrdzuje tiež fakt, že pre jej napájanie aj prenos dát vám postačí jediný kábel - kamera totiž podporuje PoE (napájanie cez ethernet).




Sledovanie až 32 kamier


Pre pohodlnú obsluhu a možnosti nahrávania slúži pribalený program EdiView32 Viewer, ktorý vám umožní pohľad a nahrávanie až 32 kanálov vo vysokom rozlíšení.



Parametre a špecifikácia:


Prevedenie:
Vnútorné

Snímanie obrazu:
Snímací čip: 1/2, 7" CMOS
Rozlíšenie: 1920 x 1080 bodov (až 30 snímok/s)
Kompresia videa: H.264, MJPEG, MPEG-4
Rozsah natočenia: 200°
Rozsah náklonu: 70°
Nočné snímanie: 10 až 12 m

Objektív:
f = 4 mm
F = 2

Špeciálne funkcie:
Micro SD/SDHC slot
Zabudovaný mikrofón
Automatická detekcia pohybu
Nočný režim

Rozhranie:
1x RJ-45 (10/100 Mbps)
PoE (IEEE 802.3af)

Prečítať viac

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
92 mm Hotovo!
Výška
92 mm Hotovo!
Hĺbka
63 mm Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!

Rozmery

Šírka
92 mm Hotovo!
Výška
92 mm Hotovo!
Hĺbka
63 mm Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!

Rozmery

Šírka
92 mm Hotovo!
Výška
92 mm Hotovo!
Hĺbka
63 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Edimax PT-112E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax PT-112E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Edimax PT-112E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Edimax PT-112E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Edimax PT-112E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií