PET AD homeoffice

Krüger&Matz Mist black

Zobraziť katalóg
Krüger&Matz Mist black
5 1 hodnotení
Mobilný telefón Dual-SIM, 4.3 "540x960, Quad-Core 1.2GHz, GPU, RAM 1GB, interná pamäť 4GB e-Nand, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.1
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAKM01g Produktové číslo:  KM0405
Krüger&Matz Mist black 105,92 € Rozbalené

Krüger&Matz Mist black

Krüger&Matz Mist black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Krüger & Matz Mist je šikovný mobilný telefón, do ktorého výrobca stavil štvorjadrový procesor Qualcomm MSM8225Q s taktom 1,2 GHz. V kombinácii s 1 GB pamäte tak nebudete mať problém rozbehnúť ani tie nejnáročnjší hry a aplikácie. K tým budete mať samozrejme prístup vďaka OS Android vo verzii 4.1 Jelly Bean. Hry a aplikácie sa ukladajú na vnútornú, 4 GB interná pamäť, ktorú je však možné rozšíriť za pomoci kariet typumicroSD a microSDHC až o 32 GB.

Bezpochyby veľkou výhodou je možnosť zapojiť do telefónu dve SIM karty, vďaka podpore Dual-SIM. S telefónom samozrejme budete tiež chcieť zhotovovať rôzne momentky alebo komunikovať cez videohovory. K tomu slúži zadná 8 Mpx kamera s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na prednej strane potom nájdete 2 Mpx šošovku. Z ďalšej výbavy nechýbajú funkcie ako WiFi, Bluetooth, 3G alebo GPS. S PC či netoebookem komunikuje telefón vďaka portu micro USB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krüger&Matz Mist black
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií