Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Energy Sistem Phone Pre

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Phone Pre
4,6 10 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5 "IPS 1920x1080, ARM Cortex A7 1.7GHz Octa-Core, interná pamäť 16GB, RAM 2GB, 13Mpx + 5Mpx kamera, FM rádio, GPS, Bluetooth 4.0, NFC, WiFi, 3G, Android 4.2
Kód:  GK454a2 Produktové číslo:  395941

Energy Sistem Phone Pre

Mobilný telefón Energy Sistem Phone Pre útočí na technologicky najvyspelejšie konkurenciu a jednou ranou ju svojou cenou dáva dole z trónu. Telefón má ten najvytríbenejšie hardvér, aký by ste v súčasnej dobe na trhu hľadali. Hneď pri prvom spustení vás uchváti jemnosť Full HD displeja a jeho farebné podanie vďaka použitej IPS technológiu . Perfektný výhľad do sveta zábavy si udržíte vďaka ochrannému sklu Dragontrail, ktorý dobre odoláva poškriabaniu .

Osemjadrový procesor ARM Cortex A7 s mohutným výkonom, 2 GB operačná pamät ia najnovšie grafika Mali 450 spoločne zvládnu spustiť bez problémov aj tie najnáročnejšie hry, nieto početné množstvo aplikácií a webových stránok naraz. Vďaka hardvérovým prostriedkom naozaj nie je problém premeniť telefón na prenosnú hernú konzolu a užívať si herné pecky mobilné platformy s vymakanú grafikou. To všetko podporované batériou s nadštandardnou kapacitou 2300 mAh.

Správnemu šikovnému telefónu takého razenia nesmie chybe riadny fotoaparát, a to ako vzadu, tak aj vpredu. Kvalitné 13Mpx fotoaparát s dvojitým LED bleskom a autofokusom prekvapí celým radom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, snímanie panoramatických záberov aj ostrenie dotykom. Pre videohovory či pre celosvetovo obľúbené selfie má predné 5Mpx kameru s širokým uhlom záberu , Aby sa vám do záberu vošlo aj viac ľudí naraz.

Prístup k internetovému obsahu si zoženiete cez WiFi pripojenie alebo všadeprítomné 3G siete mobilných operátorov. Všetok zaujímavý obsah uložíte do vnútornej 16GB pamäte. Nechýba ani podpora NFC pre rýchle párovanie s Bluetooth zariadeniami. Maximálnu výbavu potom dopĺňa možnosť použitia dvoch SIM kariet a funkcie USB OTG. Telefón využíva operačný systém Android 4.2, ktorý bude v najbližšej dobe výrobcom updatovaný na Android 4.4.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Energy Sistem Phone Pre
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Phone Pro.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií