Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO FastBox HD-303FBX

Zobraziť katalóg
EVOLVEO FastBox HD-303FBX
4,3 35 hodnotení
Externý box čierny, pre SATA 3.5" HDD, USB 3.0, hliník, adaptér, stojanček
Kód:  GK593c3 Produktové číslo:  HD-303FBX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO FastBox HD-303FBX

Elegantný externý box Evolve FastBox HD-303FBX je vybavený rýchlym rozhraním špecifikácie USB 3.0, ktoré dokáže prenášať dáta rýchlosťou až 5 Gb/s. Uchytíte do neho pevné disky s rozhraním Serial ATA II. Pýši sa elegantným hliníkovým telom, ktoré perfektne odvádza teplo od disku, a tým výrazne zlepšuje jeho chladenie. Inštalácia disku do tela boxu je veľmi jednoduchá a rýchla. Podporovaná je dokonca aj inštalácia za chodu systému "hot-swap". Evolve FastBox HD-303FBX môžete mať volne položený alebo postavený v dodávanom stojane. V balení nájdete okrem boxu a stojančeka aj USB kábel a napájací adaptér.

Parametre a špecifikácia:

Všeobecné:
Farba: čierna
Materiál: hliník
Plug & Play
Hot-Swap

Rozhranie:
USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0)

Podporované disky:
Rozhranie: Serial ATA II
Formát: 3,5"
Maximálna kapacita disku: 2000 GB

Podporované OS:
Microsoft Windows: XP/Vista/7

Rozmery:
18,6 x 10,8 x 29 mm

Dodávané príslušenstvo:
Stojanček
Napájací adaptér s káblom
USB 3.0 kábel (A/B micro B)
 

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO FastBox HD-303FBX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO FastBox HD-303FBX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO FASTBOX HD-303FBX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO FASTBOX HD-303FBX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO FastBox HD-303FBX.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií